Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Adler Bluetooth Radio - AD 1185

11% sale
Productomschrijving
Adler  Bluetooth Radio -  AD 1185Wat de Adler AD 1185 Bluetooth Radio onderscheid, is vooral haar functionaliteit. Naast de FM radio, waar 50 zenders in opgeslagen kunnen worden, kunt u ook muziek afspelen van externe apparaten zoals uw smartphone, tablet of computer. Dankzij de aansluitingen voor SD kaarten, USB, AUX en uiteraard Bluetooth, kunt u gemakkelijk luisteren naar internet radio of uw persoonlijke MP3 bestanden. Dankzij de kr...

Adler  Bluetooth Radio -  AD 1185

Wat de Adler AD 1185 Bluetooth Radio onderscheid, is vooral haar functionaliteit. Naast de FM radio, waar 50 zenders in opgeslagen kunnen worden, kunt u ook muziek afspelen van externe apparaten zoals uw smartphone, tablet of computer. Dankzij de aansluitingen voor SD kaarten, USB, AUX en uiteraard Bluetooth, kunt u gemakkelijk luisteren naar internet radio of uw persoonlijke MP3 bestanden. Dankzij de krachtige batterij van 1800 mAh, heeft u ook uren draadloos luisterplezier.

Muziek kalmeert de geest, zegt het populaire gezegde. Ieder van ons heeft zeker een favoriet genre waar we het vaakst naar luisteren. Een favoriete artiest kan ons opvrolijken en ons helpen stress te verminderen na de ontberingen van het dagelijks leven. Daarom loont het de moeite om een ​​stijlvolle en elegante radio in huis te hebben, zoals de Adler AD 1185 Bluetooth Radio, die het gemakkelijker maakt. Modern design en functionaliteit maken het ook een perfect cadeau-idee voor elke muziekliefhebber.

Een radio in een moderne stijl

De apparatuur die we steeds vaker kopen, vormt een aanvulling op de stijl van het afwerken van een bepaalde ruimte. Dit is een extra gadget die niet alleen functioneel is, maar ook esthetische waarde heeft. Wat in de eerste plaats in het oog springt, is het originele ontwerp van onze receiver. Metalen elementen gecombineerd met een zwarte body zorgen voor een stijlvolle radio die zowel in het thuiskantoor als in de slaapkamer, keuken of woonkamer zijn plek zal vinden. Het is de perfecte aanvulling op een moderne stijl en een elegant interieur. Met de knoppen aan de voorkant van het apparaat kun je binnen enkele ogenblikken je favoriete station selecteren, het meest bevredigende volumeniveau instellen en schakelen tussen je favoriete nummers. Op het witte lcd-scherm lees je snel de tijd af.

Multifunctionaliteit is goud waard

Wat deze moderne radio onderscheidt, is vooral de functionaliteit. Naast de FM-radio, waar we tot wel 50 zenders kunnen opslaan, kunnen we ook muziek afspelen vanaf externe bronnen zoals een computer, smartphone of tablet. Met SD-kaart, USB en MP3-weergave kunt u gemakkelijk luisteren naar nummers van uw favoriete artiesten, bands, podcasts en opnames in bijna alle omstandigheden. Dit is een groot gemak, zeker voor mensen die opnames op verschillende media verzamelen. Door de 1800 mAh accu luister je meerdere uren naar de ontvanger. De mogelijkheid om op te laden via micro-USB betekent dat de batterij in bijna alle omstandigheden kan worden opgeladen. Dit kleine apparaat verbergt vele verrassingen, gecombineerd met een interessant uiterlijk, het is de perfecte aanvulling op onze appartementen en huizen.

Kenmerken:

  • FM radio
  • Bluetooth 4.0
  • AUX
  • SD-kaart afspelen
  • USB afspelen
  • MP3 speler
  • Batterij 1800 mAh
  • Micro USB opladen
  • Wit LCD-scherm
  • 50 station geheugen preset

Inhoud: Adler AD 1185 Bluetooth Radio

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking