Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Adler AD 5030 Stoomstrijkijzer - 3000 Watt

3% sale
Productomschrijving
Adler AD 5030 Stoomstrijkijzer - 3000 WattHet keramische stoomstrijkijzer ADLER AD 5030 is een modern apparaat met een vermogen van 3000 Watt. Het kenmerk dat het onderscheidt, afgezien van de hoogwaardige materialen, is de mogelijkheid van verticaal strijken. Hiermee kunt u zorgen voor het uiterlijk van gordijnen of gordijnen in elke kamer in het huis. Bovendien kunt u dankzij deze functie de laatste correcties aanbrengen aan kleding die nog aan...

Adler AD 5030 Stoomstrijkijzer - 3000 Watt

Het keramische stoomstrijkijzer ADLER AD 5030 is een modern apparaat met een vermogen van 3000 Watt. Het kenmerk dat het onderscheidt, afgezien van de hoogwaardige materialen, is de mogelijkheid van verticaal strijken. Hiermee kunt u zorgen voor het uiterlijk van gordijnen of gordijnen in elke kamer in het huis. Bovendien kunt u dankzij deze functie de laatste correcties aanbrengen aan kleding die nog aan hangers hangt. Dankzij dit kun je het zoeken naar een plank of ander strijkoppervlak voor noodgevallen vergeten! Het strijkijzer kan worden gebruikt thuis, in boetiek, washuis en overal waar gladde stoffen welkom zijn!

Keramische zoolplaat

De keramische coating van de zoolplaat is bestand tegen krassen, zodat u niet bang hoeft te zijn om rond de knoppen of ritsen te strijken. Het zorgt voor een langdurig gebruik van het product! Bovendien vergemakkelijkt een dergelijk oppervlak het glijden op elk type stof, zodat strijken geen sterkte vereist en niet veel tijd kost. Comfort wordt ook gegarandeerd door strijken met stoom. Voor grotere kreuken kunt u de stoomstootfunctie gebruiken, die ervoor zorgt - via een sterke stroom van 20 g / min - dat het door de stof dringt. Het strijkijzer heeft ook een sproeifunctie die goed werkt met delicate materialen die nat moeten worden. Het waterreservoir heeft een inhoud van 310 ml, dus het is voldoende om de kleding van het hele gezin te strijken!

Moderne oplossing

Naast de mogelijkheid om verticaal te strijken, met een spray of stoom, heeft het strijkijzer verschillende functies waarmee u moeiteloos voor het apparaat zelf kunt zorgen, evenals voor de stof die we strijken. Een daarvan is het anti-kalksysteem, een speciaal harsfilter in de wateronthardingstank die kalkafzetting op de ijzeren zool voorkomt. Belangrijk is dat het filter permanent is geïnstalleerd en niet hoeft te worden vervangen. Antidruppelblokkering is geschikt voor strijken bij lagere temperaturen, zodat er geen vlekken op de kleding achterblijven. U moet ook de zelfreinigende functie van het strijkijzer waarderen, die ook kalkafzetting voorkomt. U kunt dit functionele strijkijzer moeiteloos vele jaren van dienst doen zijn!

Kenmerken:

  • Vermogen 1800-2200W
  • Maximaal vermogen 3000W
  • Keramische zool
  • Stoomopwekkingsprestatie 20 g / min.
  • Stoomsproeifunctie
  • Anti-drip
  • Antikalkfilter
  • Grote watertank 310ml
  • Voeding 220-240V 50 / 60Hz

Bekijk hier de video

Inhoud: Adler AD 5030 Stoomstrijkijzer - 3000 Watt

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking