Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

A+ Vloeibaar Wasmiddel White - 29 wasbeurten -1.52L

55% sale
A+ A+ Vloeibaar Wasmiddel White - 29 wasbeurten -1.52L
Productomschrijving
A+ Vloeibaar Wasmiddel White - 29 wasbeurten -1.52L: A+ Vloeibaar Wasmiddel is ontworpen voor het wassen van witte kledingstukken. Deze vloeibare formule is speciaal samengesteld om witte stoffen grondig te reinigen en ze helder en stralend te houden. Het wasmiddel is effectief bij het verwijderen van vlekken en zorgt voor een grondige reiniging. De fles bevat 1.52 liter wasmiddel, wat voldoende is voor 29 wasbeurten. Het handige doseersysteem ...

A+ Vloeibaar Wasmiddel White - 29 wasbeurten -1.52L:

A+ Vloeibaar Wasmiddel is ontworpen voor het wassen van witte kledingstukken. Deze vloeibare formule is speciaal samengesteld om witte stoffen grondig te reinigen en ze helder en stralend te houden. Het wasmiddel is effectief bij het verwijderen van vlekken en zorgt voor een grondige reiniging.

De fles bevat 1.52 liter wasmiddel, wat voldoende is voor 29 wasbeurten. Het handige doseersysteem maakt het eenvoudig om de juiste hoeveelheid wasmiddel te gebruiken, wat verspilling helpt voorkomen.

Dit wasmiddel kan gebruikt worden voor verschillende soorten witte stoffen, van katoen tot synthetische materialen. Het is geschikt voor zowel lage als hoge wastemperaturen en kan gebruikt worden in verschillende soorten wasmachines, inclusief hoogefficiënte (HE) machines.

Het is belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen voor het beste wasresultaat. Dit omvat het correct doseren van het wasmiddel en het volgen van de aanbevolen wasinstructies voor je kleding.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking