Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

4711 Original Geschenkset Eau De Cologne Spray & Douchegel - 50 ml

19% sale
4711 4711 Original Geschenkset Eau De Cologne Spray & Douchegel - 50 ml
Productomschrijving
4711 Original Geschenkset Eau De Cologne Spray & Douchegel - 50 ml: Verwen jezelf met de Iconische Geur van 4711 De 4711 Original Geschenkset combineert de klassieke Eau de Cologne Spray en een verfrissende douchegel, beide in een handig reisformaat van 50 ml. Deze set is een perfect cadeau voor jezelf of een geliefde, en biedt de tijdloze verkwikking van de iconische 4711 geur. Belangrijkste Kenmerken: Iconische Geur: 4711 Original Ea...

4711 Original Geschenkset Eau De Cologne Spray & Douchegel - 50 ml: Verwen jezelf met de Iconische Geur van 4711

De 4711 Original Geschenkset combineert de klassieke Eau de Cologne Spray en een verfrissende douchegel, beide in een handig reisformaat van 50 ml. Deze set is een perfect cadeau voor jezelf of een geliefde, en biedt de tijdloze verkwikking van de iconische 4711 geur.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Iconische Geur: 4711 Original Eau de Cologne staat bekend om zijn verkwikkende en tijdloze geur. De combinatie van citrusnoten en aromatische kruiden zorgt voor een frisse en revitaliserende ervaring.

  • Geschenkset: Deze set bevat een Eau de Cologne Spray en een douchegel, waardoor je de verfrissende geur van 4711 kunt ervaren tijdens het douchen en daarna.

  • Handig Reisformaat: Beide flesjes hebben een handig formaat van 50 ml, perfect om mee te nemen op reis of voor onderweg. Geniet altijd en overal van de klassieke geur van 4711.

  • Sprankelende Citrusnoten: De geur opent met verkwikkende citrusnoten zoals bergamot, citroen en sinaasappel. Deze zorgen voor een energieke en opwekkende start.

  • Aromatische Kruiden: Naast citrusnoten bevat de geur ook aromatische kruiden zoals rozemarijn en lavendel, die zorgen voor een subtiel kruidig karakter.

  • Verfrissende Douchegel: De douchegel versterkt de geurervaring en zorgt voor een verfrissende reiniging van de huid. Ideaal voor een geurige start van de dag.

  • Tijdloos Ontwerp: De flesjes hebben een klassiek ontwerp met het kenmerkende 4711 logo. Het tijdloze ontwerp weerspiegelt de authenticiteit van deze iconische geur.

De 4711 Original Geschenkset is een prachtige manier om jezelf of een dierbare te verwennen met de tijdloze geur van 4711. Geniet van de sprankelende citrusnoten en aromatische kruiden, zowel onder de douche als gedurende de dag. Een cadeau dat verfrist en inspireert.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking