Zakelijk inkopen

U zoekt grote aantallen?
Bestelt u uit naam van een bedrijf en zoekt u grotere hoeveelheden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag persoonlijk en snel. Uiterlijk binnen één werkdag ontvangt u een reactie.

Zakelijk voordeel
Profiteer van interessante kortingen bij grote afname. Wij leveren niet alleen aan consumenten, maar ook aan onder andere Rabobank, tandartspraktijken, basisscholen, kinderdagverblijven, schoonmaakbedrijven, hotels, zelfstandige winkels en beautysalons.

Makkelijk en efficiënt
Neem voor een snelle service contact op via het  contactformulier .

Passende offerte
Een offerte opvragen kan eenvoudig telefonisch of via de e-mail. Graag ontvangen wij de link naar het product en het gewenste aantal. Na ontvangst van uw aanvraag zullen we u uiterlijk binnen 48 uur een voorstel doen. Wanneer u akkoord gaat met de offerte kunnen wij de bestelling verder voor u afhandelen.

Uw product in ons assortiment
Voordeeldrogisterij is constant bezig met de vernieuwing van het assortiment om haar klanten zo de beste producten te kunnen bieden. Ons productassortiment wordt zowel vraag- als aanbodgestuurd samengesteld. Door uw product te verkopen via onze website heeft uw direct een landelijke dekking. Bovendien kunt u altijd aanvragen van klanten naar onze website toesturen.
Heeft u een mooi product dat echt niet mag ontbreken in het assortiment van Voordeeldrogisterij, neem dan contact met ons op.