Nachtlamp

Sorteer 12 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 12 producten

Van hoog naar laag sorteren

Nachtlamp

Nachtlampje kopen voor kind, baby, peuter? Bekijk hier meer!

De een slaapt beter met een nachtlampje aan. De ander wilt nog even een leuk boek lezen om tot rust te komen, hiervoor zal een bedlampje ideaal zijn. Wat u wensen ook zijn, bij Voordeeldrogisterij vindt u sfeervolle nachtlampen voor een zéér lage prijs

Nachtlampje kopen

Een Nachtlampje is een handig hulpje in het donker, tijdens het omkleden of om beter te slapen. In de loop der tijd zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van lampen. Je hebt nachtlampjes in alle soorten en maten, voor zowel kinderen als volwassenen. Voordat je een nachtlampje/bedlampje uitkiest kan het handig zijn om je eerst is te verdiepen in ons assortiment. Waarvoor ga je het nachtlampje gebruiken? Een nachtlampje/bedlampje op batterij of op stroom? Aan de muur of op het nachtkastje?

Minder licht voor een goede nachtrust

Naast dat een nachtlampje handig te gebruiken is om nog een paar bladzijden uit je boek te lezen, is een nachtlamp naast je bed ook fijn vlak voor het slapen. Je ogen kunnen hierdoor beter het donker wennen. Als je jezelf aan veel licht bloot stelt voor het slapen, is de kans groter dat in slaap komen moeilijk is. Je lichaam maakt in het donker namelijk het hormoon melatonine aan, een slaaphormoon. Heb je dus in een kamer gezeten die fel verlicht is, en wil je daarna meteen slapen, kan dit een probleem zijn. Nog een voordeel van een nachtlampje naast je bed is dat als je eruit moet, je ongemakkelijkheden tegengaat

Led of gloei nachtlampen?

Een aspect wat ook mee kan wegen bij het aanschaffen van een nachtlamp, is de zuinigheid van de nachtlamp. Als je naar een nachtlamp opzoek bent die alleen dient om de wc te vinden is het zuinigheid aspect misschien wat minder van belang. Maar als je op zoek bent naar een nachtlamp die de hele nacht moet branden is het handig om te kijken naar de zuinigheid van de Lamp, je wilt natuurlijk niet dat de maandelijkse kosten hierdoor in een keer omhoog gaan.
Je kan er bijvoorbeeld op letten dat jou nachtlamp werkt op led verlichting. Zo kost een jaar continu gebruik van een led lamp gemiddeld maar 2 euro, terwijl een gloeilamp makkelijk de 50 euro haalt. Een gloeilamp zet veel meer energie om in warmte dan dat een led lamp doet. Naast dat een ledlamp dus veel minder warmte afgeeft en hierdoor dus kindvriendelijker is, is een ledlamp ook minder breekbaar en gaat vaak langer mee.
Kindernachtlampje

Veel kinderen zijn bang in het donker, wat het soms moeilijk maakt om naar bed te gaan. Een klein lampje in de kamer kan het verschil maken. Veel enge schaduwen verdwijnen in het licht. Daarom is een zacht gloeiend kindernachtlampje vaak een betrouwbare bron van veiligheid voor u kind in de babykamer of kinderkamer. Zo heeft u kindje altijd een lichtje bij de hand. Wilt u niet dat het kindernachtlampje de hele nacht brand? Dan kunt u er voor kiezen om een nachtlamp/bedlampje te kopen met een timer waardoor die automatisch uitgaat.

Nachtlampen bij Voordeeldrogisterij

Bent u op zoek naar een nachtlamp die u helpt in het donker? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons in het assortiment vind u verschillende nachtlampen. Zo hebben wij kindernachtlampjes en normaal nachtlampjes.