Gordijnen

Sorteer 34 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 34 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gordijnen

Goedkope verduisterende gordijnen

Heb je moeite om in slaap te kunnen vallen of word je juist vroeg wakker door het licht? Of wil je al een tijdje betaalbare gordijnen kopen? Dan zijn deze goedkope verduisterende gordijnen misschien wel wat voor jou! Wij hebben een groot assortiment aan betaalbare gordijnen die ervoor zorgen dat jij een goede nachtrust krijgt.

Op Voordeeldrogisterij.nl hebben wij verschillende goedkope gordijnen in veel kleuren. U kunt ook gordijnen gebruiken om uw kamer mooier te maken. Een gordijn past bij elke stijl en geeft een leuke toevoeging. We hebben al mooie goedkope gordijnen vanaf €17,79!

Gordijnen aanbieding

Wij hebben altijd een speciale gordijnen aanbieding, zodat u nooit teveel betaald. We hebben gordijnen die u kunt vastmaken met haken en met ringen. Zo kunt u kiezen welke gordijnen u fijn vind. Het zijn verduisterende gordijnen zodat het helemaal donker in uw kamer is.

Onze maten in gordijnen

We hebben betaalbare gordijnen in verschillende maten zodat u de juiste maat hebt voor uw kamer. Wilt u kleine gordijnen kopen? Of juist grote gordijnen kopen? Wij hebben ze in ons assortiment!

150 cm x 250 cm
300 cm x 250 cm

Door de verschillende kleuren gordijnen die wij in ons assortiment hebben, is er voor elke kamer wel een bijpassende gordijn!

- Beige
- Blue
- Brown
- Dark Taupe
- Grey
- Mint
- Teal
- Wine
- Silvergrey
- Black

Waarom zijn verduisterende gordijnen goed?

Verduisterende gordijnen worden het meest gebruikt op slaapkamers zodat het donker is. Ook worden ze gebruikt voor in ruimtes waar presentaties worden gehouden. De voordelen van verduisterende gordijnen zijn:

-          Geen licht wat binnenkomt

-          Zorgen voor een goede isolatie en bestand tegen bacteriën en schimmels.

-          Stralen luxe uit omdat de stof mooi vol is.

-          Het zijn goedkope kant en klare gordijnen die geleverd worden inclusief ringen of haken zodat je ze direct op kunt hangen.

Voordeel gordijnen van polyester

Al onze Lifa-Living gordijnen zijn gemaakt van Polyester, hier is goed over nagedacht zodat uw straks de mooiste gordijnen thuis hebt hangen. Polyester heeft veel voordelen:

-          Polyester is slijtvast en is ook makkelijk te onderhouden.

-          Het is een synthetische vezel

-          Kan worden gebruikt in vochtige ruimtes, er komen niet snel zwarte plekken in en de stof rekt niet uit.

-          Heeft een laag krimppercentage

-          Polyester verkleurt minder snel dan katoen.

Voordelen van in een donkere ruimte slapen:

Door te slapen in een donkere kamer zou je stofwisseling sneller gaan. Je lichaam komt meer tot rust als je slaapt in een volledige donkere kamer. Dus door verduisterende gordijnen te gebruiken zou je kunnen afvallen.

Door te slapen in een donkere ruimte komt er geen licht binnen. Door ligt word er een stofje aangemaakt in je lichaam die ervoor zorgt dat je wakker word, dus deze goedkope gordijnen zijn ideaal!