Vruchtbaarheids-Check Mannelijke Vruchtbaarheidstest

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Vruchtbaarheids-Check Mannelijke Vruchtbaarheidstest

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk

De Vruchtbaarheids-check voor de man is een test die duidelijk laat zien of u vruchtbaar bent of niet. Geen enkele andere mannelijke vruchtbaarheidstest laat u zo duidelijk zien hoe het is gesteld met uw vruchtbaarheid.

  Je ontvangt 19 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Vruchtbaarheids-Check Mannelijke Vruchtbaarheidstest 

Vernieuwde uitvoering die in overeenstemming is met de aanbeveling Wereld Gezondheid Organisatie.

Veel paren gaan er namelijjk vanuit dat bij het uitblijven van een zwangerschap de vrouw verminderd vruchtbaar is.

Alsnog  is het in bijna de helft van deze gevallen de man die minder vruchtbaar is.

Indien de hoeveelheid actieve sperma cellen te laag is, is de kans op een zwangerschap veel kleiner dan indien er voldoende actieve zaadcellen in het sperma aanwezig zijn.

Voor het allereerst is er nu de mogelijkheid om vast te stellen hoe het ECHT is gesteld met vruchtbaarheid van de man via deze spermatest voor thuis.
Vruchtbaarheids-check® is de meest betrouwbare vruchtbaarheidstest voor de man*

Vruchtbaarheids-check® is uniek. De Wereld Gezondheids Organisatie heeft vastgesteld dat bij een bepaalde hoeveelheid zaadcellen een man onvruchtbaar of vruchtbaar is. Deze exacte waarden worden door Vruchtbaarheids-check® gebruikt.

Binnen 30 minuten tijd weet je als man of je:

1) Vruchtbaar of onvruchtbaar bent (meer of minder dan 20 miljoen zaadcellen)

De unieke uitvoering van de test maakt het mogelijk om deze waarde te bepalen. Door de uitvoering is vruchtbaarheids-check® ook nog eens 2 keer zo snel als alle andere verkrijgbare mannelijke vruchtbaarheidstesten en bovendien de meest voordelige mannelijke vruchtbaarheidstest verkrijgbaar in Nederland.

Waarvoor gebruik je het?

Onvruchtbaarheid komt voor bij ongeveer 10 tot 15% van alle paren die zich in de reproductieve leeftijdsgroep bevinden. Bij ongeveer de helft (40-50%) van deze gevallen is een verminderde kwaliteit van het sperma de oorzaak. Met deze Mannelijke Vruchtbaarheid Test kan er op eenvoudige en doeltreffende wijze zelf de activiteit van het sperma bepaald worden. Bij een normale sperma activiteit is de kans op een zwangerschap aanzienlijk hoger dan bij een verminderde sperma activiteit.

Uitslag van de test

Bij een positieve uitslag (meer dan 20 miljoen zaadcellen) ben je als man vruchtbaar. Dit garandeert echter niet dat er zich een zwangerschap zal voordoen aangezien er ook andere factoren, zowel bij de man als bij de vrouw, zijn die de vruchtbaarheid beïnvloeden**

Indien na 6 maanden geen gewenste zwangerschap wordt vastgesteld, wordt aangeraden contact op te nemen met de huisarts.

Bij een negatief resultaat is de kans om op een natuurlijk wijze vader te worden zeer klein. Aangezien er altijd (hoe klein ook) de kans bestaat dat er toch bij gemeenschap een bevruchting plaatsvindt, mag deze uitslag niet worden gebruikt als anti-conceptie methode. Bij deze uitslag wordt er (bij een wens op een zwangerschap) sterk op aangedrongen om contact op te nemen met arts of specialist. Neem de test (en/of bijsluiter) mee en bespreek de uitkomst.

* In een klinisch onderzoek onder 225 mannen bleek Vruchtbaarheids-check® het in 96% van de gevallen 
bij het juiste eind te hebben bij de vraag of er sprake is van een verminderde vruchtbaarheid of niet. 
Dit is betrouwbaarder dan welke thuistest voor de mannelijke vruchtbaarheid dan ook.
De enige andere mannelijke vruchtbaarheidstest op de markt (FertilityScore waarvan wij de exclusieve distributeur zijn in de Benelux) werkt anders. 

Daar wordt aan de hand van het idee dat spermacellen zuurstof verbruiken een kleuring zichtbaar op een kleurenkaart. Het aantal spermacellen wordt 
op deze manier geschat (en niet gemeten zoals wel het geval is bij de Vruchtbaarheids-Check® test). Dit is dan ook de reden dat wij binnenkort zullen stoppen 
met de verkoop van de FertilityScore test. Wij raden derhalve dan ook aan om voortaan Vruchtbaarheids-Check® te gebruiken om juister vast te stellen of je als man vruchtbaar bent of niet.

Inhoud van de verpakking

1) Testcassette
2) Pipet
3) Opvangbeker
4) Tube met oplossingsvloeistof
5) Vernieuwde en uitgebreide Nederlandse handleiding

 

Artikelnummer 8718053788029
Merk Vruchtbaarheids-check
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend