Onkruidverwijderaars

Sorteer 8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Onkruid verwijderaars

Hofftech Hogedrukreiniger - 1200 Watt Carbon 100 Bar

Krijgt u het onkruid tussen de tegels maar niet weg? Zijn tuinmeubels een doorn in het oog om schoon te maken? De oplossing staat voor u klaar met deze compacte hogedrukspuit! Perfect voor de schoonmaakklussen rond het huis. Door de bijgeleverde vuilfrees kun je moeiteloos alle voegen schoonmaken waardoor ze er weer als nieuw uitzien. Ook word er een schoonmaakdispencer mee geleverd waarmee je makkelijk schoonmaakmiddel op hoge druk kunt aanbrengen op fietsen en tuinmeubels. Daarna kan je het weer makkelijk afspuiten met de vuilfrees waardoor je meer vuil verwijderd. De hogedrukspuit is klein van formaat, maar heeft wel een spuitkracht van maar liefst 100 BAR die geleverd word door de krachtige 1200 WATT pomp. Door de slanglengte van ruim 5meter en een snoer van 4,5 meter kun je overal makkelijk bij en omdat het apparaat zo klein en compact is kost opruimen bijna geen moeite.

Premium Onkruidbrander Elektrisch - 2000 Watt

Wanneer de zomer weer in de tuin is, beginnen de planten en bloemen weer te groeien, máár helaas geldt dit ook voor het onkruid! Met de onkruidbrander kan je er in no time voor zorgen dat deze worden verwijderd. En dit alles zonder te bukken, steken en het is milleuvriendelijk. 

Highlights

- Temperatuurbestendige kunststof behuizing
- Geïntegreerde standaard
- Mondstuk opzetstuk voor het doden van onkruid
- Eenvoudige BBQ / Grill-verlichting
- Met kabelhouder
- Tweetraps schakelaar Met dit multifunctionele Grafner-merk kun je nu gemakkelijk het onkruid bestrijden. De planten worden eenvoudig opgedroogd door hitte.

Als alternatief kan deze tool ook worden gebruikt als een barbecue-aansteker of gewoon als een heteluchtblazer. Het heeft een geïntegreerde standaard om uw werk nog eenvoudiger te maken. De kunststof behuizing is bijzonder temperatuurbestendig. De leveringsomvang omvat ook een opzetstuk voor het doden van onkruid en een voor de barbecue.

Hoe werkt het?

De gebruikswijze is uitermate simpel. Je houdt de onkruidbrander zo'n 10 seconden op ongeveer 3 centimeter hoogte boven het onkruid wat je wenst te verwijderen.  De hete lucht van 660°C zal het ongewenste plantje verhitten en deze zal daardoor vrijwel direct afsterven. Door de kap op de brander kun je gericht te werk gaan en blijft de rest van je tuin in top staat. Je kunt zelfs met het bijgeleverde mondstuk de barbecue aansteken!

Premium Tuingereedschap - 4-delig

Een echt musthave voor in de tuin! Inclusief: hark, schep met meter, schep. Het tuingereedschap heeft een zachte, comfortabele siliconen grip. Het tuingereedschap heeft een houten handvat.