Fruitbomen, Bloemen en Planten

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Fruit Bomen en planten

Wie denkt dat er bij Voordeeldrogisterij.nl alleen producten te vinden zijn ter verzorging van het lichaam, slaat de plank behoorlijk mis. Er zijn ook een heleboel andere producten te vinden voor de scherpste prijzen, zo ook een heleboel producten voor in de tuin waaronder verschillende fruitbomen en planten.
De Zomer komt er weer aan en dus is het ook weer de tijd voor de natuur om te bloeien, ook voor de planten dus. Voordeeldrogisterij bied u de kans om uw tuin om te toveren tot een lust voor het oog met de fruit bomen en planten van Voordeeldrogisterij.nl.
Wat is er nu leuker dan bessen plukken uit eigen tuin? Lekker en gezond snoepen was nog nooit zo makkelijk. In ons assortiment bieden wij verschillen planten en boompjes aan. Zo kunt u uw eigen bessen bijvoorbeeld kweken. Verschillende bessen kunnen direct gegeten worden en/of verwerkt worden in bijvoorbeeld jams. 

Versier uw tuin voordeel met de klimrozen van Voordeeldrogisterij

Heeft u een saaie muur, een niet zo mooi ogend hek of iets anders in uw tuin dat u graag wilt opfleuren, Dan hebben wij wellicht een mooie oplossing voor u. In ons assortiment hebben wij mooie romantische, kleurrijke, elegante klimrozen. Deze rozen betoveren uw saaie muur, hek of iets anders om in een lust voor het oog. Doordat de rozen een lange bloeitijd hebben, kan er extra lang plezier aan beleefd worden.

Assortiment Voordeeldrogisterij

Bij Voordeeldrogisterij krijgen we elke dag nieuwe producten binnen. Ook wordt ons assortiment in fruitbomen en bloemen steeds uitgebreider. In ons assortiment hebben wij verschillende fruitbomen, planten en plantenmixen, met de plantenmix heeft u van verschillende soorten planten waar verschillende soort bessen aan groeien. Van fruitbomen heeft u tevens het hele jaar plezier. In het voorjaar geven ze bloesem, vanaf de zomer kunt u de vruchten plukken. Sommige fruitbomen verkleuren ook nog eens prachtig in de herfst.

In ons assortiment hebben wij onder andere:

• Klimrozen
• Fruitplanten bessen mix
• Fruitbomen mix ( Appel, peer, kersen)
• Magnolia bloemen
• Camelia bloemen
• Vlinderstruiken
• Rododendron bloemen
• Hortensia bloemen

Fruitbomen Mix - Set van 3 - Appel, Peren en Kersenboom

Fleur uw tuin op met de fruitbomen mix van Voordeeldrogisterij. Deze set van 3 fruitbomen bestaat uit een Appelboom, Perenboom en een Kersenboom. Verras iedereen om uw heen met vers geplukt, zoet fruit. Naast dat deze 3 fruitbomen heerlijk fruit produceren waar u van kunt genieten, fleurt u uw tuin met deze 3 fruitbomen ook nog eens op. In de volle bloei zien deze fruitbomen en fantastisch uit.

Het verzorgen en snoeien van fruitbomen en planten

Snoeien is essentieel voor de groei van uw plant of boom. U haalt hierbij beschadigde, oude of zieke takken weg. Let er echter op dat u niet meteen teveel takken wegsnoeit, dan heeft u het volgende jaar namelijk geen oogst.

Wanneer u de bomen in ontvangst neemt is het belangrijk dat u de boompjes de juist zorg geeft. Zo is het belangrijk dat de wortels niet uitdrogen. Bijvoorbeeld door de boom met de wortels in een grote plastic zak te stoppen en vervolgens wat vochtige grond in deze zak te doen. Een prachtige boom, die goed vrucht draagt, ontstaan niet vanzelf. Het is dan ook belangrijk dat u in de eerste jaren speciale aandacht geeft aan het in vorm brengen van de kruin van de boom. Dit is namelijk erg belangrijk voor de verdere ontwikkeling van de boom.