Volatile Snurkolie 5ML

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Volatile Snurkolie 5ML

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?
  Als u dit product koopt dan krijgt u 6 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Volatile Snurkolie 5ml

Productbeschrijving

Volatile Snurkolie helpt het snurken te verminderen door verruiming van de luchtwegen en het verstevigen van de huig. Met o.a. benzoë, lavendel, eucalyptus.

Aromamengsels zijn samengesteld uit 100% natuurzuivere essentiële oliën. Deze mengsels kunnen door alle basisproducten van Volatile worden gemengd. Om hun geur optimaal waar te kunnen nemen, worden zij bij voorkeur met water verdampt in een aromalampje. In kleinere ruimten kan een poreuze aromasteen gebruikt worden.

Waarschuwingen
Bewaar de oliën buiten bereik van kinderen en huisdieren. Essentiële oliën zijn ontvlambaar en mogen dus niet bewaard of gebruikt worden in de buurt van open vuur. Pas op met gepolijste oppervlakken: de olie kan deze aantasten. Eventueel gemorste druppels onmiddellijk verwijderen. Ten gevolge van hun vluchtige aard verdampen essentiële oliën snel. Ze worden aangetast wanneer ze worden blootgesteld aan warmte, licht en zuurstof en dienen dus goed afgesloten, koel en donker te worden bewaard. Essentiële olie kan, als het flesje goed dichtgedraaid is, enkele jaren bewaard worden, hierna neemt de kwaliteit langzaam af. De uitzondering op deze regel zijn de citrus-oliën: zij dienen na opening binnen 1 jaar gebruikt te worden. Andere oliën daarentegen, zoals o.a. sandelhout, patchouli en vetiver kunnen na het openen jaren bewaard worden zonder in kwaliteit te verminderen. Het is aan te raden om op het etiket de datum van aanschaf te noteren.

- Olie tegen het snurken
- Inhoud 5ml
- Stopt het Snurken

Artikelnummer 8715542010425
Merk Volatile
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf €50)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info