Vapona Elektrische Stekker - Anti Mug

€ 9,29
OF
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk

Vapona Anti Mug Stekker is ontwikkeld met een nieuwe generatie werkzame stof. De stekker beschermt u en uw gezin op zeer effectieve wijze tegen muggen en tijgermuggen.

  Je ontvangt 9 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Vapona Elektrische Stekker - Anti Mug

Vapona Anti Mug Stekker is ontwikkeld met een nieuwe generatie werkzame stof. De stekker beschermt u en uw gezin op zeer effectieve wijze tegen muggen en tijgermuggen. Dankzij deze nieuwe formulering kunt u genieten van uw nachtrust zonder overlast van deze vervelende insecten. Met Vapona Anti-Mug Stekker bent u beschermd gedurende 45 nachten.

Gebruiksaanwijzing
- Draai de dop van het flesje los en plaats het zodanig in het apparaat dat de wiek zich boven in het cilindrische gedeelte van de verdamper bevindt. (Na)vulling mag alleen gebruikt worden met de aanbevolen verdamper.
- De verdamper zodanig in het stopcontact steken dat het apparaat steeds in verticale positie staat.  De stekker heeft twee posities zodat hij geschikt is voor zowel verticaal als horizontaal geöriënteerde stopcontacten.
- Voor een effectief gebruik wordt aanbevolen de stekker 2 uur voor het slapengaan aan te zetten. Haal de stekker overdag uit het stopcontact, en steek hem ’s avonds weer in.

Waarschuwingen
Gebruik uitsluitend navullingen van Vapona. Buiten bereik van kinderen bewaren. Gebruik de verdamper alleen volgens de gebruiksaanwijzing. Indien u vloeistof op uw handen krijgt, uw handen wassen. Raak de verdamper niet aan met natte handen of metalen voorwerpen. Niet bedekken met een doek of ander materiaal. Zorg ervoor dat 50cm rond de verdamper wordt vrijgehouden. De flacon niet op houten of plastic oppervlakten plaatsen. Gemorste vloeistof kan materialen aantasten, daarom direct opnemen.

Artikelnummer 8710322222562
Merk Vapona
Levertijd Op werkdagen voor 21:00 besteld, vandaag verzonden.
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend