Upspring Baby Milkscreen Alcoholtest voor borstvoeding - 8st

€ 15,95
OF
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk
Upspring Baby Milkscreen is een alcoholtest voor moedermelk. De test laat u weten of uw moedermelk nog sporen van alcohol bevat.
  Je ontvangt 15 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Upspring Baby Milkscreen Alcoholtest voor borstvoeding

Eens in de zoveel tijd heeft een moeder gewoon behoefte aan een glaasje wijn. Helaas is het moeilijk te bepalen of de alcohol die u 's avonds heeft gedronken 's ochtends al verdwenen is uit uw moedermelk. Gelukkig zijn er testen die u gemakkelijk thuis kunt afnemen om te kijken of uw moedermelk nog resten van alcohol bevat.

De tijd waarin alcohol afbreekt in uw lichaam verschilt per persoon. De alcohol wordt in het bloed opgenomen en niet in de moedermelk. Dit zorgt ervoor dat als u de melk afpompt u misschien onnodig melk weggooit of uw kindje melk geeft die nog alcohol bevat. Met de teststrips hoeft u niet bang te zijn dat één van deze opties voorkomt.

Met de teststrips test u eenvoudig of de melk die u op dat moment geeft nog sporen van alcohol bevat. 

Hoe werkt de alcoholtest voor borstvoeding?

U laat een paar druppels melk op de teststrip vallen. Wanneer de teststrip na 2 minuten van kleur verandert is het resultaat positief en betekent die dat er nog alcohol is aangetroffen in de melk.

Stap 1:
Laat een paar druppels moedermelk op de beige kant van de teststrip vallen.

Stap 2:
Wacht precies twee minuten om de test af te lezen. Wanneer u de strip binnen of buiten deze tijd afleest, kan het zijn dat het resultaat niet accuraat is. 

Stap 3:
Lees de strip af. Is de strip niet van kleur veranderd, dan is er niks aan de hand. Is de strip donkerder geworden, dan zijn er nog sporen van alcohol in de moedermelk aangetroffen.

Belangrijk: Buig of knip de teststrip niet. Dit kan het resultaat van de test beïnvloeden. Gebruik de strip niet wanneer hij beschadigd is en open het folie niet voordat u de test daadwerkelijk wilt uitvoeren om een accurate meting te doen.

Inhoud: 8 testen

 

 

Merk Upsring Baby
Voorraad Op voorraad
Levertijd Op werkdagen voor 21:00 besteld, vandaag verzonden.
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
Brievenbuspost Nee
Gebruiksaanwijziging Ja
Luier maten N/B
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend