Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Universele Opzetborstels voor de Oral-B Superior Clean blue - 4st

46% sale
Productomschrijving
Universele Opzetborstels voor de Oral-B Superior Clean blue - 4st De universele Superior Clean is een sublieme opzetborstel voor Oral-B en heeft nauwkeurig schuingepositioneerde borstelharen die aanzienlijk meer tandplak verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel. De vorm van de kop van de Universele Superior Clean tandenborstel heeft speciaal ontworpen borstelharen die de tand optimaal bereiken. De unieke borstelharen komen diep tussen de...

Universele Opzetborstels voor de Oral-B Superior Clean blue - 4st

De universele Superior Clean is een sublieme opzetborstel voor Oral-B en heeft nauwkeurig schuingepositioneerde borstelharen die aanzienlijk meer tandplak verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel. De vorm van de kop van de Universele Superior Clean tandenborstel heeft speciaal ontworpen borstelharen die de tand optimaal bereiken. De unieke borstelharen komen diep tussen de tanden en verwijderen meer tandplak en reinigen je mond beter dan een gewone manuele tandenborstel.

Profiteren van een optimale mondverzorging, maar dan voor de laagste kosten? Deze huismerk opzetborstels onderscheiden zich door een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Hiermee bespaart u in één klap tot 70% op uw favoriete mondverzorging. Hoewel de huismerk opzetborstels kan dienen als vervanging voor Oral-B opzetborstels, dient u te weten dat het geen originele Oral-B opzetborstels zijn.

Inhoud: 4 stuks

* let op dit zijn geen originele Oral-B borstels.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking