Test-Point Vroege Zwangerschapstest

Van € 10,95

Special Price € 7,79

29% korting

OF
  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?
Het grote voordeel van de Test-Point Vroege Zwangerschapstest is dat de test in een eerder stadium gebruikt kan worden. Dit komt door de extreme gevoeligheid van de test; deze kan al hCG waarden van 12 mIU/mL meten. Hierdoor kan al getest worden voordat u uw periode hebt gemist (ongeveer 10 dagen na het seksuele contact).
  Als u dit product koopt dan krijgt u 7 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Test-Point Vroege Zwangerschapstest.

Test Point Vroege Zwangerschapstest. Zwangerschap Voor een normaal verloop van de zwangerschap en een ongestoorde ontwikkeling van het ongeboren kind vinden er in het vrouwelijk lichaam en aantal essentiële veranderingen plaats. Voor deze aanpassing aan de zwangerschap zijn voornamelijk hormonen verantwoordelijk. De belangrijkste zwangerschapshormonen zijn oestrogeen, progesteron en hCG (humaan choriongonadotrofine). Bij gezonde en niet-zwangere vrouwen ligt de hCG-spiegel in urine tussen 0 en 10 mIU/ml (Internationale Miliunits per Mililiter); het zogenaamde normaalbereik. Bij een zwangerschap begint de hCG-concentratie al in de eerste dagen na de bevruchting te stijgen. Rond de tiende week worden er dan waarden bereikt tot wel 230.000 mIU/mL. Na de geboorte valt de hCG-concentratie snel weer terug en bereikt binnen enkele weken weer haar normaalwaarde. Het hormoon hCG leent zich daarom uitstekend om een zwangerschap te diagnosticeren. De grenswaarde die voor een zwangerschap geldt is > 10 mIU/mL.

De Test:

Het grote voordeel van de Test-Point Vroege Zwangerschapstest is dat de test in een eerder stadium gebruikt kan worden. Dit komt door de extreme gevoeligheid van de test; deze kan al hCG waarden van 12 mIU/mL meten. Hierdoor kan al getest worden voordat u uw periode hebt gemist (ongeveer 10 dagen na het seksuele contact). Dit scheelt een periode van (onnodige) onzekerheid. Er zijn twee manieren om de test uit te voeren. De eerste manier is door de teststaaf aan de bovenkant vast te houden en de opening gedurende 3 seconden onder een zwakke straal urine te houden. De tweede manier is door urine op te vangen in een potje of beker. Hierin kunt u de teststrip gedurende 3 seconden onderdompelen. Let hierbij goed op het maximale dompelgebied. Nadat u de test hebt uitgevoerd kunt u het resultaat aflezen:

2 lijnen: positief resultaat, u bent zwanger

1 lijn: negatief resultaat, u bent niet zwanger

0 lijnen: ongeldig resultaat.

De test kan op elk gewenst moment van de dag gebruikt worden. Voor het beste resultaat is het gebruik van ochtendurine echter aan te raden, omdat de concentratie hCG dan het hoogst is.

Resultaat:

De Test-Point Vroege Zwangerschapstest geeft binnen 5 minuten de uitslag. Inhoud De Test-Point Vroege Zwangerschapstest bevat de volgende componenten: 1 Folieverpakking met teststaafje 1 Bijsluiter 1 Zakje droogmiddel Klik hier voor de bijsluiter van de Test-Point Vroege Zwangerschapstest.

Inhoud: Test-Point Vroege Zwangerschapstest.

Artikelnummer 9007224971094
Merk Testpoint
Verzendkosten €4,95
Brievenbuspost Ja
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info