Test-Point Ovulatietest - Thuistest 7 stuks

Van € 12,05

Special Price € 9,49

21% korting

OF
  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?

De Test-Point Ovulatietest Thuistesten zijn zelftesten voor het aantonen van ovulatiehormoon LH. Een verhoging van de concentratie van dit hormoon toont aan dat er vinnen 24-48 uur een ovulatie (eisprong) plaats gaat vinden en wanneer de meest vruchtbare periode in de menstruele cyclus aanbreekt.

  Als u dit product koopt dan krijgt u 9 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Test-Point Ovulatietest - Thuistest 7 stuks

De Test-Point Ovulatietest Thuistesten zijn zelftesten voor het aantonen van ovulatiehormoon LH. Een verhoging van de concentratie van dit hormoon toont aan dat er vinnen 24-48 uur een ovulatie (eisprong) plaats gaat vinden en wanneer de meest vruchtbare periode in de menstruele cyclus aanbreekt. U dient het urinemonste op de cassette aan te brengen, wanneer de LH in contact komt met de testzone vormt het een gekleurde lijn. Als deze lijn niet verschijnt betekent dit een negatief resultaat. Twee lijnen geven een positief resultaat.

Gebruikswijze
Je dient het urine monster op de cassette aan te brengen. Wanneer de LH in conatct kom met de Test Zone vormt het een gekleurde lijn. Indien deze lijn niet verschijnt betekent dit een negatief resultaat. Bij wijze van controle verschijnt er, mits de test goed uitgevoerd is, ook een lijn bij de Controle Zone. Twee lijnen geeft een positief resultaat aan. Het resultaat van de Test-Point Ovulatie test casette dient
binnen 5 minuten afgelezen te worden.

Inhoud verpakking

- 7 Complete ovulatie cassette testen
- 1 Bijsluiter

Artikelnummer 741360988385
Merk Testpoint
Verzendkosten €4,95
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info