Test-Point Gonorroe Zelftest

€ 14,95
OF
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk
Bestel uw Test-Point Gonorroe Zelftest bij Voordeeldrogisterij
  Je ontvangt 14 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Test-Point Gonorroe Zelftest

Gonorroe

Gonorroe is een SOA (seksueel overdraagbare aandoening) die wordt veroorzaakt door een bacterie (N. gonorrhoeae). De bacterie kan zich nestelen in de slijmvliezen van de vagina, penis, anus, keel en ogen. De besmetting kan ontstaan bij onveilig seksueel contact met iemand die besmet is. Gonorroe is zeer besmettelijk en kan ook zonder penetratie overgedragen worden.

Een gonorroe besmetting kan vervelende klachten veroorzaken. In eerste instantie kan het leiden tot toename van vaginale afscheiding, een onaangename geur en ontsteking van de plasbuis. Ook kunnen er klachten in de keel, anus of elders in het lichaam (door verspreiding via de bloedbanen) ontstaan. Het lastige aan een gonorroe besmetting is dat in de eerste periode je niet of nauwelijks iets merkt.

Zonder behandeling kan gonorroe opstijgen via de baarmoeder naar de eileiders. Er ontstaat dan een ontsteking die zich kan uitbreiden naar de buikholte (symptomen: koorts en hevige pijn in de onderbuik). Uiteindelijk kan de besmetting leiden tot onvruchtbaarheid of een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Bovendien kan een vrouw de besmetting overdragen op haar baby.

De Test

Het is zeer belangrijk vroegtijdig de besmetting met Gonorroe vast te stellen. Deze test biedt de mogelijkheid snel en betrouwbaar een besmetting te ontdekken.

De Test-Point Gonorroe Test werkt eenvoudig aan de hand van een wattenstaafje. Deze reageert met 2 vloeistoffen die door middel van een verkleuring de uitslag weergeeft. De test is even betrouwbaar als testen die in een laboratorium uitgevoerd worden, en is uitsluitend geschikt voor vrouwen.

Resultaat

Het resultaat van de Test-Point Gonorroe Test kan na 12 minuten afgelezen worden.

Inhoud

De Test-Point Gonorroe Zelftest bevat de volgende componenten:

  • 1 Test Tube met wattenstaafje
  • 1 Bijsluiter
Merk Testpoint
Voorraad Op voorraad
Levertijd Op werkdagen voor 21:00 besteld, vandaag verzonden.
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend