Swisse Ultivite - Energie Multibruistabletten 20 stuks

Van € 16,40

Special Price € 12,61

23% korting

OF
  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?

Swisse Ultivite Energie Multibruistabletten is een uitgebreid vitaminen B complex met vitamine C en mineralen die bijdragen aan het behoud van een goede gezondheid. Deze bruistabletten zorgen voor energie door vitamine B1, B2, B6, B12, niacine, pantotheenzuur, biotine, vitamine C en magnesium helpen energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. 

  Als u dit product koopt dan krijgt u 12 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Swisse Ultivite - Energie Multibruistabletten 20 stuks

Swisse Ultivite Energie Multibruistabletten is een uitgebreid vitaminen B complex met vitamine C en mineralen die bijdragen aan het behoud van een goede gezondheid. Deze bruistabletten zorgen voor energie door vitamine B1, B2, B6, B12, niacine, pantotheenzuur, biotine, vitamine C en magnesium helpen energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Deze activeren uw natuurlijke energie in het lichaam en ondersteunen je energieniveau. Vermindering van de vermoeidheid: vitamine B2, B6, B12, niacine, pantotheenzuur, foliunzuur, vitamine C en magnesium dragen bij aan vermindering van vermoeidheid. Geheugen en concentratie: Vitamine B1, B6, B12 niacine, foliumzuur, biotine, vitamine C en magnesium zijn goed voor het geheugen en voor het behoud van een heldere geest. Een tablet per dag innemen, tijdens of direct na de maaltijd. Buiten het bereik van kinderen bewaren. 

Ingredienten: zoetstoffen: xylitol, sorbitolen, sucralose, stevia, vitaminen, mineralen, zuurteregelaar: natriumwaterstofcarbonaat, voedingszuur: citroenzuur, maltodextrine, natuurlijk sinaasappel natuurlijk fruit smaakstof, kleurstof: bietenrood.

Inhoud: Swisse Ultivite - Energie Multibruistabletten 20 stuks

Artikelnummer 4084500872615
Merk Swisse
Verzendkosten €4,95
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info