Login of maak een account om punten te verdienen.
 • Gratis bezorging bij €50 of meer

 • ssl beveiliging

 • Al meer dan 100.000 klanten

  Swisse Ultiplus Valeriaan - 50 tabletten

  Meer afbeeldingen

  Swisse Ultiplus Valeriaan - 50 tabletten

  Beschikbaarheid: In voorraad

  You could receive 5 Punten for writing a review and/or rating this product.

  De Swisse Ultiplus Valeriaan is een kruidentablet met valeriaan en magnesium. Valeriaan ontspant voor het slapen gaan en helpt in verschillende stressituaties. Magnesium is goed voor de gemoedstoestand. 

  Je ontvangt 15 Punten voor het aanschaffen van dit product

  € 19,95

  Special Price € 15,79

  OF
  Beschrijving

  Details

  Swisse Ultiplus Valeriaan - 50 tabletten

  De Swisse Ultiplus Valeriaan is een kruidentablet met valeriaan en magnesium. Valeriaan ontspant voor het slapen gaan en helpt in verschillende stressituaties. Magnesium is goed voor de gemoedstoestand. Valeriaan ontspant voor het slapen gaan. Magnesium heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel. Magnesium draagt bij aan de geestelijke balans. U kunt twee van deze tabletten nemen voor het slapen gaan, bewaar de tabletten op een droge en koele plek. Bewaar de tabletten buiten het bereik van kinderen. 

  Kenmerken

  ASwisse Valeriaan is een kruidenpreparaat met valeriaan en magnesium. Valeriaan ontspant voor het slapen gaan en helpt in stressituaties. Magnesium is goed voor de gemoedstoestand.
  - Ontspanning: Valeriaan ontspant voor het slapen gaan en helpt in stresssituaties
  - Zenuwstelsel: Magnesium heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel
  - Geestelijke veerkracht en balans: Magnesium draagt bij aan de geestelijke veerkracht en is gunstig voor een goede geestelijke balans
  - Gemoedstoestand: Magnesium is ook goed voor de gemoedstoestand
  - Twee tabletten voor het slapen gaan

  Bewaar op een koele en droge plaats. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

  Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Heeft u vragen of twijfels over of dit product geschikt voor u is, neem dan contact op met een deskundige. Hoge doseringen magnesium kunnen leiden tot lichte maagdarmklachten bij sommige mensen. In dergelijke gevallen wordt geadviseerd om de dosering te verdelen over de dag, minder tabletten in te nemen of de tablet te halveren. Vermijd gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding tenzij geadviseerd door een deskundige. Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen die het centrale zenuwstelsel beïnvloeden, zoals antidepressiva en kalmerende middelen.

  Overmatig gebruik kan mogelijk de rijvaardigheid of het bedienen van machines beïnvloeden. Raadpleeg een deskundige als u van plan bent dit product langer dan twee weken te gebruiken.

   Samenstelling per dagdosering van 1 capsule:   % RI
  Hopextract (Humulus Lupulus)  400 mg bloemen 36 mg   
  Zoethoutwortelextract (Glycyrrhiza glabra) 200 mg wortels 10 mg  
  Valeriaanextract (Valeriana officinalis)     
  Magnesium (magnesiumoxide)  300 mg 80% 

  % RI= Het percentage van Referentie-Inname

  Ingrediënten:
  Magnesium; vulstoffen: cellulose, hydroxypropylcellulose, vernette cellulosegom; kruiden; coating*; antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide.
  *coating: verdikkingsmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose; kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxiden en -hydroxiden; bevochtigingsmiddel: vetzuren; vulstof: talk.

  Inhoud: Swisse Ultiplus Valeriaan - 50 tabletten

  Extra informatie

  Extra informatie

  Merk Swisse
  Voorraad Op voorraad
  Levertijd 1-2 werkdagen
  Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
  Brievenbuspost Nee
  Gebruiksaanwijziging Nee
  Retour informatie Klik hier voor meer informatie
  Mag het Retour? Ja indien ongeopend
  Beoordelen
  Vertel ons wat je van dit product vindt