Swirl Stofzuigerzakken - Type A14 - 4 Stuks

Van € 13,95

Special Price € 8,46

39% korting

OF
  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €60,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?
De Swirl MicroPor houdt niet alleen normaal huisstof in de zak, maar ook allergeen fijnstof zoals pollen, schimmelsporen, mijtuitwerpselen en bacteriën.
  Als u dit product koopt dan krijgt u 8 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Swirl Stofzuigerzakken - Type A14 - 4 Stuks

Productbeschrijving

De Swirl MicroPor Plus anti-allergenenfilter houdt niet alleen normaal huisstof in de zak, maar ook allergeen fijnstof zoals pollen, schimmelsporen, mijtuitwerpselen en bacterieën. Dit is vergelijkbaar op HEPA 12 niveau.

Vooral wanneer de stofzuigerzak wordt geleegd, kan stof in de lucht terecht komen en uw gezondheid schaden. De Dirtlock® sluiting doet wat ze belooft: wanneer u de stofzuigerzak weggooit,, blijft fijnstof dankzij een slim sluitingsmechanisme veilig in de zak.

Swirl stofzuigerzakken met het Pro Nature label zijn gemaakt van 40% gerecycled materiaal en hernieuwbare grondstoffen. Zo draagt Swirl bij aan de bescherming van het milieu en het behoud van de natuurlijke hulpbronnen.

Door de manier waarop het stof in Swirl Stofzuigerzakken in MicroPor kwaliteit wordt opgeslagen, raakt de zak niet verstopt en gaat hij langer mee.

Swirl stofzuigerzakken in MicroPor Plus kwaliteit zijn ontworpen om het perfecte werk te laten zien. De afgeronde hoeken zorgen ervoor dat de zak beter past en dat de ruimte in de stofzuiger optimaal wordt benut.

Inhoud: Swirl Stofzuigerzakken - Type A14 - 4 Stuks

Artikelnummer 4006508109012
Merk Swirl
Verzendkosten € 5,95 (gratis vanaf €60)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info