Antisnurkbeugel SomnoGuard SP-Soft

gratis verzending

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 2-5 werkdagen
€ 99,95
OF
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk
  • Grotere aantallen nodig?
Bestel uw Antisnurkbeugel SomnoGuard SP-Soft bij Voordeeldrogisterij
  Je ontvangt 98 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Antisnurkbeugel SomnoGuard SP

Heef u last van snurken doordat uw kaak in een verkeerde positie staat, dan is de SomnoGuard SP de ideale oplossing. De antisnurkbeugel bestaat uit twee delen en zet de kaak naar voren. De beugel is instelbaar en zorgt ervoor dat uw tong de luchtwegen niet blokkeert. Zo blijft het snurkgeluid uit, kunt u weer genieten van genoeg lucht en wordt u 's ochtends helemaal uitgerust wakker.

Klik hier voor de Nederlandse beschrijving

Hoe ontstaat snurken?

Snurken kan op verschillende manieren ontstaan. Vaak snurken mensen op hun rug. Dit wordt veroorzaakt door blokkering van de luchtwegen door de tong. Dit veroorzaakt trillingen van het weefsel achterin de keel en hier komt het snurkgeluid vandaan. De tong blokkeert de luchtwegen doordat de kaak een verkeerde positie aanneemt en de tong zo achterin de keel gedrukt wordt. Gelukkig zijn er genoeg oplossingen die het snurken en het blokkeren van de luchtwegen kunnen verhelpen.

Hoe werkt de SomnoGuard SP?

De SomnoGuard SP Soft is een anti-snurk middel wat bestaat uit twee 'trays', een soort bitjes, die over de boven- en onderkaak passen. De trays worden bevestigd door middel van veranderbare plastic strips die de voorkant van de bovenkaak en de achterkant van de onderkaak aan elkaar bevestigen. De onderkaak wordt zo in vooruitstaande positie geplaatst, met een mogelijkheid van -3 tot ongeveer 10mm.
De strips zijn makkelijk te bevestigen op de gewenste maat en worden geleverd in verschillende lengtes. De MRA snurk guard verruimt de bovenste luchtweg tijdens de slaap zodat er meer lucht door de luchtweg kan en het geluid van snurken minder wordt of zelfs weg blijft. De SomnoGuard SP Soft is geschikt voor mensen met terugstaande kaak (retrognathia).

Extra gebruiksgemak

De SomnoGuard SP Soft is gemakkelijk te reinigen. Beide delen zijn eenvoudig los te maken en onder de kraan met een zachte tandenborstel te reinigen.
 
De antisnurkbeugel verandert de positie van de kaken, wat even wennen kan zijn. Na ongeveer twee weken zal het ongemak verdwijnen en kunt u constateren dat de slaap beter is en het snurken wegblijft. Let op: de SomnoGuard kan niet gebruikt worden in combinatie met een beugel.
 
Daarnaast is de antisnurkbeugel geschikt voor bijna elk soort kaak. Alleen extreem grote of kleine kaken kunnen een probleem opleveren.
 
De SomnoGuard heeft een hoog draagcomfort en is gemaakt van duurzaam en licht materiaal. De onderkaak is in te stellen van -3 tot 10 mm en zijwaartse beweging van de onderkaak blijft mogelijk, net als het ademen door de mond. Het antisnurkbitje is geschikt voor kaken met de kaakimpressie maat S, maat M en maat L. 85 tot 90% van de bevolking past deze maat.
Het bitje heeft een gemiddelde levensduur van twee jaar.

Het verschil in de Snurkbeugels:

Verschil_antisnurkbeugel

Artikelnummer 182812347
Merk Somnoguard
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend