SomnoGuard AP2 anti-snurkbeugel

gratis verzending

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van SomnoGuard AP2 anti-snurkbeugel

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

 • Voordeligste van NL en BE
 • Ruim 500.000 tevreden klanten
 • Gratis bezorging vanaf €50,-
 • 30 dagen bedenktijd
 • Grotere aantallen nodig?
Heef u last van snurken doordat uw kaak in een verkeerde positie staat? Dan is de SomnoGuard AP de ideale oplossing.
  Als u dit product koopt dan krijgt u 139 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

SomnoGuard AP2 anti-snurkbeugel

Heef u last van snurken doordat uw kaak in een verkeerde positie staat? Dan is de SomnoGuard AP de ideale oplossing. De antisnurkbeugel bestaat uit twee delen en zet de kaak naar voren. De beugel is instelbaar en zorgt ervoor dat uw tong de luchtwegen niet blokkeert. Zo blijft het snurkgeluid uit, kunt u weer genieten van genoeg lucht en wordt u 's ochtends helemaal uitgerust wakker. Bekijk de specificaties en kenmerken voor meer informatie over de anti-snurkbeugel.

Kenmerken

 • Ongeveer 2 mm kleinere verticale opening
 • Minder thermoplastisch materiaal
 • Een dikkere schroef voor meer stabiliteit
 • Helpt tegen Snurken door wegzakken van de tong en zacht weefsel

Specificaties

 • Materiaal: Thermoplastisch materiaal
 • Houdbaarheid: Twaalf tot achttien maanden
 • Maat: One size
 • Inhoud: 1 stuk SomnoGuard AP2 anti-snurkbeugel

Wat is een SomnoGuard AP2 anti-snurkbeugel?

De Tomed SomnoGuard AP2 is een geavanceerde, tweedelige anti-snurkbeugel. De ontwikkeling is het resultaat van jarenlang klinisch onderzoek op het gebied van effectieve medische orale hulpmiddelen voor de behandeling van snurken en obstructieve slaapapneu. De SomnoGuard AP 2 is een zijdelings verplaatsbaar en traploos instelbaar tweedelig apparaat dat de onderkaak vooruit brengt. Zowel de boven- als het onderkaakschaal van het apparaat bestaan uit een helder, transparant polycarbonaat buitenbakje gevuld met een thermoplastisch copolymeer.

Resultaat van een SomnoGuard AP2 anti-snurkbeugel

De SomnoGuard AP2 anti-snurkbeugel houdt de onderkaak in een voorste positie en opent de bovenste luchtwegen. Hierdoor blijven het zachte weefsel en de spieren van de bovenste luchtwegen aangetrokken zodat de tong niet terugvalt en de luchtwegen blokkeert. Hierdoor wordt snurken verminderd of soms zelfs helemaal voorkomen. De SomnoGuard AP2 is gemaakt van thermoplastisch materiaal, waardoor deze gevormd kan worden naar de tanden en de kaak. De SomnoGuard AP2 is voornamelijk geschikt voor mensen met een gemiddelde tot grote kaakgrootte, meestal mannen en mensen met bruxisme oftewel knarsetanden.

Gebruiksaanwijzing SomnoGuard AP2 anti-snurkbeugel

De SomnoGuard AP 2 anti-snurkbeugel kan met enig geduld door uzelf worden aangebracht. De AP2 draagt u uitsluitend tijdens het slapen. Overleg met een tandarts over het gebruik van de Somno Guard anti-snurkbeugel als u lijdt aan centraal slaapapneu, een afwijking aan het kaakgewricht, als u problemen met het gebit heeft, een beugel draagt of als u andere gezondheidsklachten heeft. De snurkbeugel kan niet gedragen worden in combinatie met een beugel.

Reiniging van SomnoGuard AP2 anti-snurkbeugel

Maak de anti-snurkbeugel dagelijks goed schoon met lauw water of met een speciaal reinigingsproduct. Bewaar de SomnoGuard AP2 achteraf in het meegeleverde opbergdoosje.


Artikelnummer 475485773259
Merk Somnoguard
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info