Antisnurkbeugel SomnoGuard AP

gratis verzending

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 2-5 werkdagen
€ 99,95
OF
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk
Bestel uw Antisnurkbeugel SomnoGuard AP bij Voordeeldrogisterij
  Je ontvangt 98 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Antisnurkbeugel SomnoGuard AP

Heef u last van snurken doordat uw kaak in een verkeerde positie staat, dan is de SomnoGuard AP de ideale oplossing. De antisnurkbeugel bestaat uit twee delen en zet de kaak naar voren. De beugel is instelbaar en zorgt ervoor dat uw tong de luchtwegen niet blokkeert. Zo blijft het snurkgeluid uit, kunt u weer genieten van genoeg lucht en wordt u 's ochtends helemaal uitgerust wakker.

Klik hier voor de Nederlanse beschrijving

Hoe ontstaat snurken?

Snurken kan op verschillende manieren ontstaan. Vaak snurken mensen op hun rug. Dit wordt veroorzaakt door blokkering van de luchtwegen door de tong. Dit veroorzaakt trillingen van het weefsel achterin de keel en hier komt het snurkgeluid vandaan. De tong blokkeert de luchtwegen doordat de kaak een verkeerde positie aanneemt en de tong zo achterin de keel gedrukt wordt. Gelukkig zijn er genoeg oplossingen die het snurken en het blokkeren van de luchtwegen kunnen verhelpen.

Hoe werkt de SomnoGuard AP?

De SomnoGuard AP guard is een bitje wat uit twee delen bestaat. De twee delen zijn instelbaar zodat deze volledig aangepast kunnen worden op uw gebit. Het bitje is gemaakt van thermoplastisch materiaal en werkt tegen lichte tot matige obstructieve slaapapneu. De guard zorgt voor het afzonderlijk in kunnen stellen van boven- en onderkaak, zodat een brede categorie patiënten geholpen kunnen worden.

De SomnoGuard AP is gemaakt van twee verschillende materialen waarvan de buitenste laag een vast, transparant medisch policarbonaat is en het binnenste gedeelte thermoplastisch co-polymeer. Het binnenste gedeelte is een zacht materiaal waar de tandafdruk in komt. Dit is hetzelfde materiaal als waar de SomnoGuard en de SomnoGuard 2.0 van zijn gemaakt. Het mondstuk kan gemakkelijk verwarmd worden in kokend water en zo ingebeten worden. Bij afkoelen neemt de guard de vorm van uw gebit aan.

De SomnoGuard AP is geschikt voor mensen waarbij de kaak naar voren geplaatst moet worden. De beugel is in te stellen van 0 tot 12 mm zodat er voor ieder een gewenste afstelling beschikbaar is. De beugel houdt de onderkaak in de positie waarop deze zou moeten staan waardoor de luchtweg niet verstopt raakt en de lucht weer vrij door de keel kan bewegen. Het snurkgeluid blijft zo weg.

Het bitje van SomnoGuard kan gemakkelijk gereinigd worden onder de kraan met een zachte tandenborstel.

Kenmerken SomnoGuard AP

De vooruitstaande positie van de onderkaak is afstelbaar van 0 tot 12 mm
De zijwaartse beweging van de kaak is beperkt
Ademhalen door de mond blijft mogelijk
De gebitsafdruk is gefixeerd en diep
Het materiaal is licht gewicht en duurzaam
Kosten zijn effectief
De levensduur is ongeveer twee jaar

De guard is geschikt voor de kaakimpressies maat S, M en L. 90 tot 95% van de totale populatie past één van deze maten.

Het verschil in de Snurkbeugels:

Verschil_antisnurkbeugel

Artikelnummer 475485773259
Merk Somnoguard
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend