Snijplankenset van bamboe - 5 delig

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Snijplankenset van bamboe - 5 delig

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk

5 delige bamboe snijplankenset voor vlees, vis, groente of kaas. Duurzaam en hygiënisch.

  Je ontvangt 19 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Snijplankenset van bamboe - 5 delig

Prachtige 5 delige snijplankenset van Bamboe. Door de logo's zie je waar je de plank voor moet gebruiken, vlees, vis, groente of kaas. Hygiënisch, duurzaam en erg mooi!

1. Gaat lang mee Bamboe is (in tegenstelling tot wat veel mensen denken) een grassoort en geen hout. Dit heeft een aantal voordelen bij het gebruik van bamboe in snijplanken. Zo neemt een bamboe snijplank bijvoorbeeld nauwelijks vocht op waardoor er geen scheuren in ontstaan en de plank niet zal kromtrekken.
2. Hygiënisch Door de hoge dichtheid in het oppervlak van een bamboe snijplank ontstaan er tijdens het snijden nauwelijks groeven in de snijplank. Dit heeft een groot voordeel uit hygiënisch oogpunt aangezien de meeste bacteriën zich in de groeven nestelen. Daarnaast heeft bamboe van zichzelf ook een soort anti bacteriële werking wat inhoudt dat het bacteriën als het ware afstoot.
3. Is en blijft lang mooi Bamboe heeft een prachtige natuurlijke uitstraling waardoor het in vele keukens past en kan fungeren als een echte blikvanger. Doordat de plank nauwelijks beschadigd raakt door water of doordat erop gesneden wordt blijft de snijplank zijn schoonheid behouden. Daarnaast is bamboe bestand tegen het vocht van bijvoorbeeld tomaten of paprika waardoor er nauwelijks vlekken in de snijplank zullen ontstaan.
4. Maakt messen niet bot Ondanks dat een bamboe snijplank harder is dan de meeste houten snijplanken en niet snel groeven zal gaan vertonen is de snijplank zachtaardig voor messen. De messen worden namelijk nauwelijks bot door het snijden op een bamboe snijplank.
5. Makkelijk schoon te maken Een bamboe snijplank is gemakkelijk schoon te houden. De beste manier is de snijplank na gebruik gelijk af te spoelen onder de kraan, eventueel even ingesmeerd met een milde zeep. Daarna kan de snijplank worden afgedroogd of in een afdruiprek gezet worden. Wanneer dit nodig is kan de snijplank gemakkelijk in de (sla) olie gezet worden waarna hij er weer een tijd tegenkan.

Let op, Deze snijplanken kunnen niet geweekt worden in water.

Inhoud: Snijplankenset van bamboe - 5 deligArtikelnummer B1020183
Merk Huismerk
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten € 5,49 (gratis vanaf € 50,00)
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend