Sleepright Slim Comfort Dental Guard

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Sleepright Slim Comfort Dental Guard

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?
  Als u dit product koopt dan krijgt u 44 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Sleepright Slim Comfort Dental Guard

Productbeschrijving

- Ideaal voor patiënten met een kleine tandenboog.
- Aanbevolen voor gebruik overdag.
- De beetplaatjes zijn 3 keer duurzamer dan zelfaanpasbare beugels, omdat ze ontworpen zijn uit een stevig kwaliteitsmateriaal.


Hoe werkt de SleepRight® gebitsbeschermer tegen tandenknarsen?
Bruxisme (tandenknarsen en/of -klemmen) is geclassificeerd als een neuromusculaire aandoening. Overactieve spieren kunnen er toe leiden dat de tanden breken, barsten, overmatig slijten of loskomen. Wetenschappelijke studies tonen aan dat aanhoudend bruxisme kan worden gerelateerd aan musculaire spanningen in het hoofd-halsgebied en pijn in de kaakgewrichten. De SleepRight®’s articulatie-beetplaatjes, vervaardigd uit een elastisch samengesteld materiaal, zitten heel comfortabel tussen de tanden en zijn ontworpen om de natuurlijke opening tussen de contactvlakken van de tanden te herstellen.

Terwijl de SleepRight® de tanden beschermt tegen bruxisme, benadrukken we en raden we onze klanten ten zeerste aan zich te concentreren om de lippen samen en tanden van mekaar te houden om de spieren te leren ontspannen. Wanneer de spieren ontspannen geven onze hersenen signalen die toe laten de tanden te laten rusten op de beetplaatjes. Daar het een natuurlijke drang is om het gebit te sluiten, is het mentaal een oefening om de lippen samen en tanden van mekaar te houden.

Hoe blijft de SleepRight® gebitsbeschermer op zijn plaats zitten?
De gebitsbeschermer blijft op zijn plaats zitten door de natuurlijke weefselretentie tussen de lippen, wangen en de tong. Er zijn geen haakjes nodig die aan de tanden hechten, er wordt dus geen gebruik gemaakt van de tanden om het apparaat op zijn plaats houden. Terwijl de beetplaatjes vervaardigd zijn uit een stevig en veerkrachtig materiaal, is de thermisch-gevoelige geheugenstrip strip glad, zacht en flexibel. Dit bevordert de aanpassing aan de anatomie bij elk individu.

De SleepRight® gebitsbeschermer is ontworpen door een tandheelkundig specialist, is reeds gebruikt door duizenden artsen over de hele wereld en is te koop bij snurkspecialist.nl . De SleepRight® ’s state-of-the art technologie is speciaal ontworpen om de tanden te beschermen tegen bruxisme, beter bekend als tandenknarsen en/of tandenklemmen. Wetenschappelijke studies tonen aan dat aanhoudend bruxisme in verband gebracht kan worden met hoofd-, hals-, schouder- en rugspanningen. Het apparaat kan ook gedragen worden tijdens non-contact sportactiviteiten, waar de natuurlijke neiging van tandenknarsen en/of tandenklemmen kan optreden, zoals: golf, gewichtheffen, tennis, wielrennen, bowling, boogschieten, kleiduifschieten, etc.

 

Specificaties Sleepright Slim Comfort Dental Guard

Beschermt tanden en kroon- en brugwerk tegen tandenknarsen

N° 1 merk voorgeschreven door tandheelkundige professionals

Ontwikkeld door een tandheelkundige specialist

Comfortabel ~ klein

al 12-jaar ervaring met succesvolle bescherming tegen tandenknarsen

GEEN Boil en Bite nodig (geen kokend water).

Vrij van Bisphenol-A (BPA) en Latex

De meeste duurzame gebitsbeschermer

Zelf aanpasbare technologie, past op elk gebit

Nieuw in België en Nederland

Ook verkrijgbaar bij tandartsen en apothekers

 

Artikelnummer 692121033571
Merk SleepRight
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf €50)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info