Sleepright Dura Comfort Dental Guard anti snurk beugel

Van € 59,95

Special Price € 48,95

18% korting

OF
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk
  • Grotere aantallen nodig?
Bestel uw Sleepright Dura Comfort Dental Guard anti snurk beugel bij Voordeeldrogisterij
  Je ontvangt 48 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Sleepright Dura Comfort Dental Guard anti snurk beugel

Productbeschrijving

- De Sleepright beetplaatjes zijn 7 keer duurzamer dan zelfaanpasbare beugels, omdat ze ontworpen zijn uit een stevig kwaliteitsmateriaal.
- De zachte Sleepright strip is anatomisch ontworpen met een interne brug om verschuiving te voorkomen en beschikt over buigbare scharnieren om drukpunten te verminderen.
- Sleepright stabiliteitsvleugels zijn flexibeler, zodat ze meebewegen met je mond voor maximaal comfort.

Hoe werkt de SleepRight® gebitsbeschermer tegen tandenknarsen?
Bruxisme (tandenknarsen en/of -klemmen) is geclassificeerd als een neuromusculaire aandoening. Overactieve spieren kunnen er toe leiden dat de tanden breken, barsten, overmatig slijten of loskomen. Wetenschappelijke studies tonen aan dat aanhoudend bruxisme kan worden gerelateerd aan musculaire spanningen in het hoofd-halsgebied en pijn in de kaakgewrichten. De SleepRight®’s articulatie-beetplaatjes, vervaardigd uit een elastisch samengesteld materiaal, zitten heel comfortabel tussen de tanden en zijn ontworpen om de natuurlijke opening tussen de contactvlakken van de tanden te herstellen.

Terwijl de SleepRight® de tanden beschermt tegen bruxisme, benadrukken we en raden we onze klanten ten zeerste aan zich te concentreren om de lippen samen en tanden van mekaar te houden om de spieren te leren ontspannen. Wanneer de spieren ontspannen geven onze hersenen signalen die toe laten de tanden te laten rusten op de beetplaatjes. Daar het een natuurlijke drang is om het gebit te sluiten, is het mentaal een oefening om de lippen samen en tanden van mekaar te houden.

Hoe blijft de SleepRight® gebitsbeschermer op zijn plaats zitten?
De gebitsbeschermer blijft op zijn plaats zitten door de natuurlijke weefselretentie tussen de lippen, wangen en de tong. Er zijn geen haakjes nodig die aan de tanden hechten, er wordt dus geen gebruik gemaakt van de tanden om het apparaat op zijn plaats houden. Terwijl de beetplaatjes vervaardigd zijn uit een stevig en veerkrachtig materiaal, is de thermisch-gevoelige geheugenstrip strip glad, zacht en flexibel. Dit bevordert de aanpassing aan de anatomie bij elk individu.

De SleepRight® gebitsbeschermer is ontworpen door een tandheelkundig specialist, is reeds gebruikt door duizenden artsen over de hele wereld en is te koop bij snurkspecialist.nl. De SleepRight® ’s state-of-the art technologie is speciaal ontworpen om de tanden te beschermen tegen bruxisme, beter bekend als tandenknarsen en/of tandenklemmen. Wetenschappelijke studies tonen aan dat aanhoudend bruxisme in verband gebracht kan worden met hoofd-, hals-, schouder- en rugspanningen. Het apparaat kan ook gedragen worden tijdens non-contact sportactiviteiten, waar de natuurlijke neiging van tandenknarsen en/of tandenklemmen kan optreden, zoals: golf, gewichtheffen, tennis, wielrennen, bowling, boogschieten, kleiduifschieten, etc.

 

Specificaties Sleepright Slim Comfort Dental Guard

Beschermt tanden en kroon- en brugwerk tegen tandenknarsen

N° 1 merk voorgeschreven door tandheelkundige professionals

Ontwikkeld door een tandheelkundige specialist

Comfortabel ~ klein

Al 12-jaar ervaring met succesvolle bescherming tegen tandenknarsen

GEEN Boil en Bite nodig (geen kokend water).

Vrij van Bisphenol-A (BPA) en Latex

De meeste duurzame gebitsbeschermer

Zelf aanpasbare technologie, past op elk gebit

Nieuw in België en Nederland

Ook verkrijgbaar bij tandartsen en apothekers

Artikelnummer 692121033588
Merk SleepRight
Levertijd * Op werkdagen voor 21:00 besteld = vandaag verzonden
Verzendkosten € 5,49 (gratis vanaf € 50,00)
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend