SleepPro Anti-Snurk Kinband

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van SleepPro Anti-Snurk Kinband

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?
  Als u dit product koopt dan krijgt u 22 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

SleepPro Anti-Snurk Kinband

De anti-snurk kinband houd de mond tijdens het slapen gesloten en zorgt ervoor dat je door je neus adem haalt. Ongeveer 80% van snurkers slaapt met de mond open en dit produkt is de meest voordelige en eenvoudigste manier om snurken als gevolg van een open mond tijdens het slapen te voorkomen. U wordt gedwongen om door de neus te ademen en uw luchtwegen worden voldoende opengehouden, zodat snurken wordt voorkomen.

Dankzij de verstelbare hoofdbanden met klittenband past de SleepPro op ieder hoofd, zowel bij mannen als bij vrouwen. De kinband is vervaardigd van hoogtechnologisch textiel. De onderdelen die rechtstreeks met de huid in aanraking komen zijn vervaardigd van zacht, huidvriendelijk gaastextiel voor maximale ventilatie zonder huid irritatie. De hoogstaande kwaliteit van het materiaal verzekert u van blijvend draagcomfort en een uitstekende pasvorm, ook na enkele wasbeurten.

Eenvoudig en makkelijk in gebruik

De band zit rond de kin en achterkant van het hoofd en zorgt ervoor dat de mond gesloten blijft tijdens de slaap. De speciale band is uit één stuk, zit comfortabel en houdt de kin in de juiste positie gedurende de slaap. De kin ondersteunende riem is een betaalbare, duurzame oplossing en na een paar nachten zult u zo gewend zijn aan het gebruik dat u niet eens meer door heeft dat u de band tijdens uw slaap draagt. De band is volledig in grootte verstelbaar, waardoor het door iedereen kan worden gedragen.

Hoe werkt de SleepPro?

De Snoozer® is een hoogtechnologisch hulpmiddel die de mond gesloten houdt tijdens de slaap, op een comfortable en aangename manier, omdat 80% van de snurkers door de mond ademt.

Kunnen vrouwen ook de SleepPro dragen?

De SleepPro is speciaal ontwikkeld voor zowel vrouwen als mannen. Door de neutrale kleur kunnen zowel man als vrouw de SleepPro dragen.

Past de SleepPro wel op mijn hoofd?

De SleepPro is zo ingenieus gemaakt dat hij op alle hoofden past, van klein tot groot. Dankzij de twee verstelbare hoofdbanden met klittenbandsluiting kunt u de kinband aanpassen tot hij perfect zit. Dankzij het steunbandje aan de voorkant blijft de SleepPro op zijn plaats zitten tijdens het slapen.

Krijg ik het niet té warm met de SleepPro?

De SleepPro is gemaakt van stevig gaasvormig textiel, dat warmte en lucht doorlaat. Tevens is de gebruikte stof huidvriendelijk en zal niet gaan irriteren. De kinband voelt zacht en koel aan.

Kan de SleepPro gewassen worden?

U kunt de SleepPro met de hand wassen op maximaal 30 graden. Strijken is overbodig en kan bovendien het fijne textiel van de kinband beschadigen.

Montage instructies

  • Plaats de band op de kin en de achterkant van het hoofd, zoals afgebeeld.
  • De stelbanden overlappen elkaar, waardoor de juiste spanning van de kinband kan worden ingesteld.
  • Met de twee verstelbare banden kan de juiste positie van de kin en de gewenste opwaartse kracht worden ingesteld.
  • Wanneer u de juiste stand heeft gevonden, kunnen de horizontale steunbanden eventueel worden verwijderd zodat je de kinband niet iedere keer opnieuw hoeft te verstellen als je hem weer wilt gebruiken.

Inhoud: SleepPro Anti-Snurk Kinband

Artikelnummer 447535736552
Merk Sleeppro
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf €50)
Brievenbuspost Ja
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info