Silk'n Professioneel Laser Ontharing Systeem

gratis verzending

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Silk'n Professioneel Laser Ontharing Systeem

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk

Silk'n is een epilator voor langdurige ontharing op basis van lichtenergie en thuisgebruik en bewezen als een veilige en effectieve manier van haargroeivermindering op de lange termijn.

  Je ontvangt 195 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Silk'n Pro Epilator - Lichtenergie

Langdurige ontharing door Silk'n Epilator

Silk'n is een epilator voor langdurige ontharing op basis van lichtenergie en thuisgebruik. Het proces van haarverwijdering dat op basis van lasers en licht gebeurd staat goed bekend en wordt ook algemeen erkend. Het proces is gedurende 15 jaar in de praktijk gebracht door klinieken over de gehele wereld en is bewezen als een veilige en effectieve manier van haargroeivermindering op de lange termijn.

Verwijdering haar met lichtenergie

Haarverwijdering door middel van lichtenergie is gebaseerd op de theorie van selectieve fotothermolyse, waarbij optische energie gebruikt wordt om de haargroei uit te schakelen. Om dit thermische effect te bereiken moet de haarschacht de lichtenergie selectief absorberen en in warmte omzetten.

Deze selectiviteit wordt bereikt wanneer de optische energie die aan het weefsel afgegeven is grotendeels geabsorbeerd wordt door het pigment van de haarschacht, terwijl de huid en het omliggende weefsel koel blijft. Melanine is het pigment in de haarschacht dat verantwoordelijk is voor het absorberen van het licht, waardoor de hitte ontstaat die uiteindelijk de haargroei uitschakelt. Hoe meer melanine er dus aanwezig is in het haar (dat wil zeggen hoe donkerder het haar), hoe meer licht geabsorbeerd kan worden en hoe effectiever het licht het haar kan verwijderen.

Langdurige ontharing op lichtbasis

Wat is er nou precies anders aan de technologie van een Silk'n? Silk'n Epilator maakt gebruik van de Home Pulsed Light technologie (HPL) waarop octrooi op aangevraagd is en die speciaal voor thuis gebruik is. Andere apparaten die gebruik maken van lichtenergie kunnen veel hogere dosering waardoor het haarzakje vernietigd wordt, de behandeling is veelal pijnlijk en er moet gel worden gebruikt om af te koelen.
Silk'n maakt gebruik van een zeer lage dosering van optische energie, die het haarzakje voor een langere periode in een rustfase brengt. Deze technologie stelt de consument in staat om zichzelf te behandelen met dezelfde resultaten als in een schoonheidssalon, echter tegen beduidend lagere kosten.

Plan uw Silk'n behandelingen voor het beste effect

Een algemeen Silk'n behandelingsplan gedurende een complete haargroeicyclus:
Er moet circa twee weken tijd tussen de eerste 3-4 ontharingsbehandelingen met een Silk'n gelaten worden. Tussen ontharingsbehandelingen 5-7 kunt u circa vier weken tijd laten. Daarna kunt u het Silk'n apparaat af en toe te gebruiken wanneer het nodig is, totdat de lange-termijn resultaten bereikt zijn. Door hormonen of andere fysiologische veranderingen kunnen rustende haarzakjes actief worden. Af en toe kunnen onderhoudsbehandelingen met Silk'n nodig zijn.

Invloed op haargroeicyclus op basis van lichtenergie

Elke haar op ons lichaam gaat door 3 fasen van de haargroeicyclus: namelijk de anagene fase, de catagene fase en de telogene fase. De duur van een complete haargroeicyclus wijzigd van persoon tot persoon en hangt af van de locatie van het haar op het lichaam, maar over het algemeen kun je 18-24 maanden hiervoor aanhouden. De anagene fase is de groeifase van het haar, terwijl de catagene fase en de telogene fase allebei rustfasen zijn. Deze rustende haren kunnen niet worden beïnvloed door Silk'n. Haar in de anagene groeifase reageert wel op de Silk'n behandelingen. Het is van essentieel belang dat u begrijpt dat het een volledige haargroeicyclus kan duren alvorens alle haren verwijderd zijn.

Inhoud: Silk'n Pro Epilator - Lichtenergie

 

 

Artikelnummer 8712856025077
Merk Silkn
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend