Login of maak een account om punten te verdienen.
 • Gratis bezorging bij €50 of meer

 • ssl beveiliging

 • Al meer dan 100.000 klanten

  Side Sleeper Pro Hoes

  Meer afbeeldingen

  Side Sleeper Pro Hoes

  Beschikbaarheid: Niet in voorraad

  You could receive 5 Punten for writing a review and/or rating this product.

  Is een goede nachtrust is voor u niet voor mogelijk te houden? Bestel bij de Side Sleeper Pro ook deze uitwasbare hoes, makkelijk om op een frisse en schone manier de nacht door te komen.

  Subscribe for a product alert

  Fill in your email address and receive a one time email alert when the product is available

  Je ontvangt 7 Punten voor het aanschaffen van dit product
  Beschrijving

  Details

  Side Sleeper Pro - Uitwasbare Hoes

  Bestel bij de Side Sleeper Pro ook deze uitwasbare hoes, makkelijk om op een frisse en schone manier de nacht door te komen.

  Is een goede nachtrust is voor u niet voor mogelijk te houden? Houdt het gesnurk u de hele nacht wakker? Dat is nu niet langer meer aan de orde met Side Sleeper Pro! Side Sleeper Pro zorgt voor veel meer dan alleen voor een goede nachtrust. Dit kussen is speciaal door een arts ontworpen volgens een ergonomische nekondersteuning en therapeutisch wervelkolomontwerp.

  Op uw zij slapen met een standaard kussen zorgt er voor dat uw hoofd naar voren kan bewegen. Dit veroorzaakt stress en druk op uw nek en schouders wanneer u uw ruggenwervel buigt. Daarnaast veroorzaakt het slapen op uw rug er voor dat wanneer uw ruggenwervel buigt, het uw luchtwegen beperkt als u uw hoofd naar voren beweegt.

  De Side Sleeper Pro begeleidt uw hoofd, nek en ruggenwervel zodat een natuurlijke positie ontstaat. De staart van het kussen ondersteunt uw rug en zorgt voor een correcte houding om kalm de nacht door te komen. Daarnaast heeft het een uitsparing voor het oor. Het laat het hoofd naar achteren leunen en opent dusdanig de luchtwegen, zodat het snurken voorkomt. Een goede nachrust is nu ook voor u weggelegd!

  Ervaart u weinig nachtrust door uw gesnurk of door het gesnurk van uw partner? Dan is de Side Sleeper Pro een oplossing. Dit kussen is ontworpen door een arts op basis van ergonomische nekondersteuning en therapeutische wervelkolomontwerp. Als u op uw zij slaapt met een normaal kussen zorgt dit er voor dat uw hoofd naar voren kan bewegen, maar dit veroorzaakt veel druk en stress op uw nek en schouders wanneer u uw ruggenwervel buigt. Ook veroorzaakt het slapen op uw rug er voor dat uw luchtwegen beperkt worden als u uw hoofd naar boven beweegt omdat uw ruggenwervel dan gebogen is.

  De Side Sleeper Pro zorgt er voor dat uw hoofd, nek en ruggenwervel in een natuurlijke positie kunnen liggen. De lange kant van het kussen ondersteunt uw rug en zorft voor een goede houding om de nacht rustig door te komen. Het laat het hoofd naar achteren leunen en opent hiermee de luchtwegen zodat het snurken kan voorkomen.

  Inhoud: Side Sleeper Pro - Uitwasbare Hoes

  Extra informatie

  Extra informatie

  Merk Bekend van TV
  Voorraad Op voorraad
  Levertijd 1-2 werkdagen
  Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
  Brievenbuspost Nee
  Gebruiksaanwijziging Nee
  Retour informatie Klik hier voor meer informatie
  Mag het Retour? Ja indien ongeopend
  Beoordelen

  Ook verkrijgbaar

  Vertel ons wat je van dit product vindt