Side Sleeper Pro Hoes

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Side Sleeper Pro Hoes

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk

Is een goede nachtrust is voor u niet voor mogelijk te houden? Bestel bij de Side Sleeper Pro ook deze uitwasbare hoes, makkelijk om op een frisse en schone manier de nacht door te komen.

  Je ontvangt 7 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Side Sleeper Pro - Uitwasbare Hoes

Bestel bij de Side Sleeper Pro ook deze uitwasbare hoes, makkelijk om op een frisse en schone manier de nacht door te komen.

Is een goede nachtrust is voor u niet voor mogelijk te houden? Houdt het gesnurk u de hele nacht wakker? Dat is nu niet langer meer aan de orde met Side Sleeper Pro! Side Sleeper Pro zorgt voor veel meer dan alleen voor een goede nachtrust. Dit kussen is speciaal door een arts ontworpen volgens een ergonomische nekondersteuning en therapeutisch wervelkolomontwerp.

Op uw zij slapen met een standaard kussen zorgt er voor dat uw hoofd naar voren kan bewegen. Dit veroorzaakt stress en druk op uw nek en schouders wanneer u uw ruggenwervel buigt. Daarnaast veroorzaakt het slapen op uw rug er voor dat wanneer uw ruggenwervel buigt, het uw luchtwegen beperkt als u uw hoofd naar voren beweegt.

De Side Sleeper Pro begeleidt uw hoofd, nek en ruggenwervel zodat een natuurlijke positie ontstaat. De staart van het kussen ondersteunt uw rug en zorgt voor een correcte houding om kalm de nacht door te komen. Daarnaast heeft het een uitsparing voor het oor. Het laat het hoofd naar achteren leunen en opent dusdanig de luchtwegen, zodat het snurken voorkomt. Een goede nachrust is nu ook voor u weggelegd!

Ervaart u weinig nachtrust door uw gesnurk of door het gesnurk van uw partner? Dan is de Side Sleeper Pro een oplossing. Dit kussen is ontworpen door een arts op basis van ergonomische nekondersteuning en therapeutische wervelkolomontwerp. Als u op uw zij slaapt met een normaal kussen zorgt dit er voor dat uw hoofd naar voren kan bewegen, maar dit veroorzaakt veel druk en stress op uw nek en schouders wanneer u uw ruggenwervel buigt. Ook veroorzaakt het slapen op uw rug er voor dat uw luchtwegen beperkt worden als u uw hoofd naar boven beweegt omdat uw ruggenwervel dan gebogen is.

De Side Sleeper Pro zorgt er voor dat uw hoofd, nek en ruggenwervel in een natuurlijke positie kunnen liggen. De lange kant van het kussen ondersteunt uw rug en zorft voor een goede houding om de nacht rustig door te komen. Het laat het hoofd naar achteren leunen en opent hiermee de luchtwegen zodat het snurken kan voorkomen.

Inhoud: Side Sleeper Pro - Uitwasbare Hoes

Artikelnummer 8719128641362
Merk Bekend van TV
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend