Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Scrub Daddy - Original Krasvrije Spons Geel

15% sale
Scrub Daddy Scrub Daddy -  Original Krasvrije Spons Geel
Productomschrijving
De Scrubb daddy ruikt net zo goed als het eruit ziet. Knijp een paar keer voorzichtig onder warm stromend water en de voedseldeeltjes worden weggespoeld. De Scrub Daddy is zacht en samendrukbaar en meer absorberend in warm water. Het is taai in koud water en verwijdert hardnekkig vuil zonder agressieve chemicaliën. FlexTexture® droogt in minder dan een uur om meeldauw te voorkomen en is in een onafhankelijk laboratorium getest om geur tot 8 wek...

De Scrubb daddy ruikt net zo goed als het eruit ziet. Knijp een paar keer voorzichtig onder warm stromend water en de voedseldeeltjes worden weggespoeld. De Scrub Daddy is zacht en samendrukbaar en meer absorberend in warm water. Het is taai in koud water en verwijdert hardnekkig vuil zonder agressieve chemicaliën. FlexTexture® droogt in minder dan een uur om meeldauw te voorkomen en is in een onafhankelijk laboratorium getest om geur tot 8 weken vast te houden. Schrob veilig meer dan een dozijn verschillende huishoudelijke oppervlakken, waaronder glas, anti-aanbakoppervlakken, graniet, keramiek, hout en roestvrij staal. We hebben tests gedaan, zodat u dat niet hoeft te doen. Glimlachen heeft een doel. Ja, hij is schattig, maar hij is blij je te ontmoeten om een ​​andere reden. Een snelle schone portie van beide kanten van lepels, vorken, messen en ander keukengerei. 360 Graden Scrub Scrub Papa's ogen houden je vast, zodat je nooit meer moeilijk bereikbare plekken tegenkomt.

Scrub Daddy Spons

Met de Scrub Daddy spons maak je iedere oppervlakte in een handomdraai grondig schoon. De textuur van de spons verandert afhankelijk van de temperatuur van het water. Bij koud water heeft de spons een harde textuur waardoor deze uitermate geschikt is voor voor het schrobben van hardnekkig vuil. Bij warm water neemt de spons een zachte textuur aan en wordt water makkelijk geabsorbeerd. Ideaal om de vaat mee af te wassen!

  • Droogt binnen één uur
  • Blijft tot 8 weken geurvrij
  • 100% krasvrij

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking