Relax & Tone Massage Borstel

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Relax & Tone Massage Borstel

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?

De Relax & Tone is een massageapparaat die roterende bewegingen maakt dat tot diep in de spieren door zal dringen. Het apparaat is makkelijk met een hand te gebruiken omdat hij vrij klein is.

  Als u dit product koopt dan krijgt u 32 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Relax & Tone Massage Apparaat

Wilt u afvallen en uw lichaam strakker maken? Of bent u van plan om centimeters verliezen zonder enige moeite? U wilt geen lange uren in de sportschool doorbrengen en de spierpijn als dank te krijgen. Daarnaast hoort u meerdere oefeningen doen om de verschillende delen van uw lichaam te trainen. Nu is dat allemaal niet meer nodig dankzij de Relax & Tone! Een betaalbaar trainingsapparaat dat effectief werkt op elke plek van uw lichaam.

Een lichtgewicht en zeer effectief trainingsapparaat dat uw buikspieren, billen, dijen, kuiten en onderzijde van de bovenarmen zonder enige moeite glad en strak traint, terwijl u ondertussen geniet van een aangename massage, De Relax & Tone is de ideale manier om u te helpen gewicht te verliezen en uw huid mooi strak te houden zonder het uitvoeren van vermoeiende oefeningen.

Het geheim zit hem uiteindelijk in het uniek ontwerp van de Relax & Tone , het unieke ‘’360 graden niet gecentreerde’’ middelpunt is het ultieme geheime wapen om uw lichaam, vooral in probleemgebieden strak te trainen, De instelbare snelheid van de massagekop kan van een zachte massage tot een intense workout worden ingesteld om uw training op een perfecte wijze op te bouwen,

Het “360 graden niet gecentreerde” middelpunt maakt meer dan 2700 rotaties per minuut,
Of u nu vet wilt kwijtraken op een specifieke plek op uw lichaam, cellulitis wilt voorkomen of  gericht op zoek bent naar een radicale verandering van uw lichaam, gebruik dan de Relax & Tone. Gebruik hem slechts 10 minuten per dag en u zult versteld staan van de ongelofelijke resultaten.

Pakket bevat:
Relax & Tone apparaat
Het platte hulpstuk
Het golvende hulpstuk
Het rollende hulpstuk
Het microvijl hulpstuk
Het hulpstuk met fijn gaas

Inhoud: Relax & Tone Massage Apparaat

Artikelnummer RET002
Merk Relax
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf €50)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info