Predictor Ovulatietest (7st)

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Predictor Ovulatietest (7st)

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?
De Predictor Ovulatietest laat u weten welke twee dagen van uw menstruatiecyclus u het meest vruchtbaar bent. De stijging van het LH wordt berekend en op deze manier wordt bekeken wat uw meest vruchtbare dagen zijn.
  Als u dit product koopt dan krijgt u 15 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Predictor Ovulatietest (7st)

De Predictor ovulatietest is eenvoudig te gebruiken en vertelt u zo nauwkeurig mogelijk wat de 2 meest vruchtbare dagen van uw menstruatiecyclus zijn.

Op de meest vruchtbare dagen van uw menstruatiecyclus is de concentratie Lutheïniserend hormoon het hoogst. De test toont deze stijging aan en bepaalt zo wanneer u het meest vruchtbaar bent. Normaal gesproken zal 24 tot 48 uur na de stijging van het LH de ovulatie plaatsvinden. De ovulatie is het 'los springen' van de eicel die bevrucht kan worden (ook wel eisprong genoemd). 

Het zaad van de man blijft drie dagen leven in de baarmoeder. Geslachtsgemeenschap vanaf drie dagen voor de eisprong kan dus al bevruchtend zijn. De eicel van de vrouw blijft daarentegen nog geen dag leven. De eicel is ongeveer twaalf uur na de eisprong het meest vruchtbaar. Hierna neemt de vruchtbaarheid van de eicel snel af. 

Test met de Predictor Ovulatietest eenvoudig welke dagen u het meest vruchtbaar bent. De testen van Predictor zijn meer dan 99% betrouwbaar.

Inhoud: 7 testen

Artikelnummer 8710537738049
Merk Predictor
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf €50)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info