Login of maak een account om punten te verdienen.

Gratis bezorging bij €50 of meer

ssl beveiliging

al meer dan 100.000 klanten

Predictor Ovulatietest (7st)

Meer afbeeldingen

Predictor Ovulatietest (7st)

Beschikbaarheid: In voorraad

You could receive 5 Punten for writing a review and/or rating this product.
De Predictor Ovulatietest laat u weten welke twee dagen van uw menstruatiecyclus u het meest vruchtbaar bent. De stijging van het LH wordt berekend en op deze manier wordt bekeken wat uw meest vruchtbare dagen zijn.
Je ontvangt 15 Punten voor het aanschaffen van dit product
€ 15,95
OF
Beschrijving

Details

Predictor Ovulatietest (7st)

De Predictor ovulatietest is eenvoudig te gebruiken en vertelt u zo nauwkeurig mogelijk wat de 2 meest vruchtbare dagen van uw menstruatiecyclus zijn.

Op de meest vruchtbare dagen van uw menstruatiecyclus is de concentratie Lutheïniserend hormoon het hoogst. De test toont deze stijging aan en bepaalt zo wanneer u het meest vruchtbaar bent. Normaal gesproken zal 24 tot 48 uur na de stijging van het LH de ovulatie plaatsvinden. De ovulatie is het 'los springen' van de eicel die bevrucht kan worden (ook wel eisprong genoemd). 

Het zaad van de man blijft drie dagen leven in de baarmoeder. Geslachtsgemeenschap vanaf drie dagen voor de eisprong kan dus al bevruchtend zijn. De eicel van de vrouw blijft daarentegen nog geen dag leven. De eicel is ongeveer twaalf uur na de eisprong het meest vruchtbaar. Hierna neemt de vruchtbaarheid van de eicel snel af. 

Test met de Predictor Ovulatietest eenvoudig welke dagen u het meest vruchtbaar bent. De testen van Predictor zijn meer dan 99% betrouwbaar.

Inhoud: 7 testen

Extra informatie

Extra informatie

Merk Predictor
Voorraad Op voorraad
Levertijd 1-2 werkdagen
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
Brievenbuspost Nee
Gebruiksaanwijziging Ja
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend
Beoordelen
Vertel ons wat je van dit product vindt