Pledge Meubelspray Hout Classic 250 ml

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?
Pledge beschermt uw houten meubels tegen alledaagse watervlekken, knoeien en kringen en voorziet uw meubels van een schitterende natuurlijke glans. De spuitbussen van Pledge werken op basis van samengeperste lucht en zijn dus milieuvriendelijk.
  Als u dit product koopt dan krijgt u 2 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Pledge Meubelspray Hout Classic 250 ml

Pledge spuitbussen zijn speciaal samengesteld uit lichte wassen en reinigende conditioners die gemakkelijk stof en vuil verwijderen. Pledge beschermt uw houten meubels tegen alledaagse watervlekken, knoeien en kringen en voorziet uw meubels van een schitterende natuurlijke glans. De spuitbussen van Pledge werken op basis van samengeperste lucht en zijn dus milieuvriendelijk.

Voorzorgsmaatregelen: Niet gebruiken op niet-gavernist of met gekleurde was behandelde oppervlakken of op Chinees lak. Bij twijfel, eerst testen op een onopvallende plaats. 

Gebruiksaanwijzing: Lees altijd eerst het etiket voor gebruik. De dop niet draaien. Goed schuden voor gebruik. Houd de spuitbus rechtop en spuit op ongeveer 20 cm van het oppervlak of direct op een doek. Voor het beste resultaat, onmiddelijk met een zachte, schone doek opwrijven. Niet gebruiken op vloeren of op de binnenkant van een bad, om te vermijden dat ze glad zouden worden.

Voorzorgsmaatregelen: uit veiligheid, alleen gebruiken overeenkomstig met het doel en de gebruiksaanwijzing van het product. Buiten bereik van kinderen bewaren. Spuitnevel niet inademen. Uitsluitend op goed geventileerde plaatsen gebruiken. Houder onder druk. Beschermen tegen zon en niet blootstellen aan een hogere temperatuur dan 50 graden. Ook na gebruik niet doorboren en verbranden. Niet spuiten in de richting van een vlam of een gloeiend voorwerp. Niet in de omgeving bewaren van en ver van elke vlam, ontstekingsbron/vlam/warmtebron of electrische apparaten in werking. Niet roken. Bevat 10 gewichtsprocent ontvlambare bestandsdelen.

Inhoud: Pledge Meubelspray Hout Classic 250 ml

 

Artikelnummer 5000204690088
Merk Pledge
Verzendkosten € 5,95 (gratis vanaf €50)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info