Login of maak een account om punten te verdienen.
 • Gratis bezorging bij €50 of meer

 • ssl beveiliging

 • Al meer dan 100.000 klanten

  Pledge Meubelspray Hout Classic 250 ml

  Meer afbeeldingen

  Pledge Meubelspray Hout Classic 250 ml

  Beschikbaarheid: In voorraad

  You could receive 5 Punten for writing a review and/or rating this product.
  Pledge beschermt uw houten meubels tegen alledaagse watervlekken, knoeien en kringen en voorziet uw meubels van een schitterende natuurlijke glans. De spuitbussen van Pledge werken op basis van samengeperste lucht en zijn dus milieuvriendelijk.
  Je ontvangt 2 Punten voor het aanschaffen van dit product

  € 7,95

  Special Price € 2,79

  OF
  Beschrijving

  Details

  Pledge Meubelspray Hout Classic 250 ml

  Pledge spuitbussen zijn speciaal samengesteld uit lichte wassen en reinigende conditioners die gemakkelijk stof en vuil verwijderen. Pledge beschermt uw houten meubels tegen alledaagse watervlekken, knoeien en kringen en voorziet uw meubels van een schitterende natuurlijke glans. De spuitbussen van Pledge werken op basis van samengeperste lucht en zijn dus milieuvriendelijk.

  Voorzorgsmaatregelen: Niet gebruiken op niet-gavernist of met gekleurde was behandelde oppervlakken of op Chinees lak. Bij twijfel, eerst testen op een onopvallende plaats. 

  Gebruiksaanwijzing: Lees altijd eerst het etiket voor gebruik. De dop niet draaien. Goed schuden voor gebruik. Houd de spuitbus rechtop en spuit op ongeveer 20 cm van het oppervlak of direct op een doek. Voor het beste resultaat, onmiddelijk met een zachte, schone doek opwrijven. Niet gebruiken op vloeren of op de binnenkant van een bad, om te vermijden dat ze glad zouden worden.

  Voorzorgsmaatregelen: uit veiligheid, alleen gebruiken overeenkomstig met het doel en de gebruiksaanwijzing van het product. Buiten bereik van kinderen bewaren. Spuitnevel niet inademen. Uitsluitend op goed geventileerde plaatsen gebruiken. Houder onder druk. Beschermen tegen zon en niet blootstellen aan een hogere temperatuur dan 50 graden. Ook na gebruik niet doorboren en verbranden. Niet spuiten in de richting van een vlam of een gloeiend voorwerp. Niet in de omgeving bewaren van en ver van elke vlam, ontstekingsbron/vlam/warmtebron of electrische apparaten in werking. Niet roken. Bevat 10 gewichtsprocent ontvlambare bestandsdelen.

  Inhoud: Pledge Meubelspray Hout Classic 250 ml

   

  Extra informatie

  Extra informatie

  Merk Pledge
  Voorraad Op voorraad
  Levertijd Op werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden.
  Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
  Brievenbuspost Nee
  Gebruiksaanwijziging Nee
  Retour informatie Klik hier voor meer informatie
  Mag het Retour? Ja indien ongeopend
  Beoordelen
  Vertel ons wat je van dit product vindt