Voordeeldrogisterij

Voordeeldrogisterij

Voordeeldrogisterij is een shop waar keuze en prijsvoordeel belangrijke pijlers zijn. Tegen een zeer lage prijs verkoopt Voordeeldrogisterij A-merk artikelen op het gebied van verzorging, schoonmaak en gezondheid. Online shoppen bij Voordeeldrogisterij gaat daarnaast samen met vele gemakken en garanties. 

OP=OP en weg is pech
Naast de lage prijzen die Voordeeldrogisterij hanteert staan er elke week kortingsacties en aanbiedingen centraal bij Voordeeldrogisterij.
Wees er daarom snel bij, want OP=OP en weg is pech bij Voordeeldrogisterij.

Groot inkopen=grote korting
Door het inkopen van grote partijen is Voordeeldrogisterij in staat om prijsverlagingen te hanteren die kunnen oplopen tot 70%. Groot inkopen voor ons betekent daarom grote korting voor u!

Spaar punten
Door het spaarpuntensysteem van Voordeeldrogisterij bespaar je niet alleen vele euro's bij de eerste aankoop, maar spaart u ook punten zodat volgende bestellingen nog voordeliger worden.

Veilig betalen
Voordeeldrogisterij waarborgt een veilige shop- en betaalomgeving waarbij er gebruik wordt gemaakt van SSL beveiliging en erkende betaalmethoden als Ideal, vooruitbetaling, Creditcard, PAypal en betaling na ontvangst.Snelle levertijd
Artikelen die voor 16:00 besteld worden gaan dezelfde dag de deur uit waarbij je in 99% van de gevallen uitkomt op een levertijd van 1-2 werkdagen. Bij een latere levertijd wordt u hierover uiteraard tijdig geïnformeerd.

Onze TOP-merken

Het assortiment van Voordeeldrogisterij bestaat uit A-merken die bijdragen aan uw verzorging, huishouden en gezondheid. Een korte indruk van het assortiment geeft het volgende

Verzorging  Schoonmaak Gezondheid
Gillette Ariel Beurer
Wilkinson Dreft Alecto
Nivea Airwick Clearblue
L'oreal Ambi-Pur Lanaform
Oral-B Ajax Medisana
Axe Persil Microlife
Pampers Robijn  Omron
Andrélon Dixan Volatile
Schwarzkopf Neutral Fysic