Voordeeldrogisterij

Voordeeldrogisterij

Voordeeldrogisterij is een shop waar keuze en prijsvoordeel belangrijke pijlers zijn. Tegen een zeer lage prijs verkoopt Voordeeldrogisterij A-merk artikelen op het gebied van verzorging, schoonmaak en gezondheid. Online shoppen bij Voordeeldrogisterij gaat daarnaast samen met vele gemakken en garanties. 

OP=OP en weg is pech
Naast de lage prijzen die Voordeeldrogisterij hanteert staan er elke week kortingsacties en aanbiedingen centraal bij Voordeeldrogisterij.
Wees er daarom snel bij, want OP=OP en weg is pech bij Voordeeldrogisterij.

Groot inkopen=grote korting
Door het inkopen van grote partijen is Voordeeldrogisterij in staat om prijsverlagingen te hanteren die kunnen oplopen tot 70%. Groot inkopen voor ons betekent daarom grote korting voor u!

Spaar punten
Door het spaarpuntensysteem van Voordeeldrogisterij bespaar je niet alleen vele euro's bij de eerste aankoop, maar spaart u ook punten zodat volgende bestellingen nog voordeliger worden.

Veilig betalen
Voordeeldrogisterij waarborgt een veilige shop- en betaalomgeving waarbij er gebruik wordt gemaakt van SSL beveiliging en erkende betaalmethoden als Ideal, vooruitbetaling, Creditcard, PAypal en betaling na ontvangst.Snelle levertijd
Artikelen die voor 21:00 besteld worden gaan dezelfde dag de deur uit waarbij je in 99% van de gevallen uitkomt op een levertijd van 1-2 werkdagen. Bij een latere levertijd wordt u hierover uiteraard tijdig geïnformeerd.

Onze TOP-merken

Het assortiment van Voordeeldrogisterij bestaat uit A-merken die bijdragen aan uw verzorging, huishouden en gezondheid. Hieronder zie je een aantal grote A-merken uit ons assortiment!

Verzorging  Schoonmaak Gezondheid
Gillette Ariel Beurer
Wilkinson Dreft Alecto
Nivea Airwick Clearblue
L'oreal Ambi-Pur Lanaform
Oral-B Ajax Medisana
Axe Persil Microlife
Pampers Robijn  Omron
Andrélon Dixan Volatile
Schwarzkopf Neutral Fysic