Orange Care - Snake Venom Serum

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Orange Care - Snake Venom Serum

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?

Snake Venom Serum verwijdert lijntjes en rimpels vanaf de bron. Spiercontracties worden verminderd waardoor die rimpels verdwijnen en de huid er beter uit gaat zien. 

  Als u dit product koopt dan krijgt u 12 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Orange Care - Snake Venom Serum

Heeft u genoeg van die lelijke lijntjes en rimpels? Zou u er jaren jonger uit willen zien, zonder injecties of plastische chirurgie?  Nu is er een alternatief dat vergelijkbare resultaten kan geven, zonder injecties. Het cosmetische geheim van de sterren is nu ook voor u beschikbaar. Snake Venom Serum verwijdert lijntjes en rimpels vanaf de bron. Spiercontracties worden verminderd waardoor die rimpels verdwijnen en de huid er beter uit gaat zien. U kunt er tot wel 10 jaar jonger uit zien in slechts enkele weken. Geweldige resultaten. Injecties zijn de meest gebruikte methode in Hollywood om de tekenen van het ouder worden te verminderen. Deze injecties verlammen de spieren waardoor de spieren ontspannen en de rimpels verdwijnen.

Nu kunt u dezelfde resultaten bereiken zonder de pijnlijke injecties dankzij Snake Venom Serum. U kunt geweldige resultaten brengen. Het kan overal op uw gezicht worden aangebracht. Rond de ogen, de lippen of op het voorhoofd. Snake Venom Serum vermindert niet alleen lijntjes en rimpels, maar het verbetert de algehele conditie van de huid, Met Snake Venom Serum bereikt u geweldige resultaten, en kunt u vaarwel zeggen tegen die lelijke lijntjes in slechts enkele weken. U ziet geweldige resultaten al vanaf de eerste toepassing. Slangengif bevat diverse proteinen maar slechts enkele daarvan hebben een verlammende eigenschap. Snake Venom Serum heeft een verlammende werking op de gezichtsspieren, waardoor lijntjes en rimpels verminderen, ongeacht hun grootte. En het voorkomt bovendien het ontstaan van nieuwe rimpels.

Inhoud: Orange Care - Snake Venom Serum

Artikelnummer 8717931729901
Merk Bekend van TV
Verzendkosten €4,95
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info