Orange Care - Hair Remover Spray

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 2-5 werkdagen

Van € 15,85

Special Price € 9,55

40% korting

  • Koop 3 voor € 8,33 per stuk. en bespaar 13%
OF
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk

De haarverwijderingsspray van Orange Care is geschikt voor alle lichaamsdelen (benen, oksels, etc) en waarborgt een snelle en doeltreffende ontharing in slechts enkele minuten. 

  Je ontvangt 9 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Orange Care - Hair Remover Spray

Haargroeivertragende spray voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid. De haarverwijderingsspray van Orange Care is geschikt voor alle lichaamsdelen (benen, oksels, etc) en waarborgt een snelle en doeltreffende ontharing in slechts enkele minuten. De resultaten zullen u verbazen en het zachte parfum zorgt voor een aangename geur tijdens de ontharing. Bovendien vertraagt het langdurige gebruik van dit product de groei van ongewenst haar.


Gebruiksaanwijzing:Breng voorzichtig een dikke lotion aan om het ongewenste haar volledig te bedekken. Niet inwrijven, laat 5 minuten inwerken en poel af met lauw water. Als het haar niet loskomt, laat de lotion dan wat langer inwerken tot maximaal10 minuten. Gebruik desgewenst een washandje, maar geen zeep! Houd het doosje gesloten wanneer u het product niet gebruikt.
Langdurig of vaak herhaald contact met de huid kan bij sommige personen allergische reacties veroorzaken. Bevat thioglycolaat, Gebruik niet op een geïrriteerde, verbrande, gezwollen of gebarsten huid of huid die in het verleden een nadelige reactie op haarverwijderingslotions heeft gehad. Gebruik niet in de buurt van uw ogen, in uw neus of oren of op moedervlekken, tepels, perianale of genitale zones, Indien uw huid tijdens gebruik irritatie of overgevoeligheid vertoont, verwijder dan onmiddellijk het product en spoel af met koud water. Spoel bij contact met de ogen onmiddellijk overvloedig met lauw water, verwijder contactlenzen en blijf minstens 15 minuten overvloedig spoelen met water en raadpleeg een arts en toon deze verpakking. Het is verboden te zonnen of te zwemmen tot 24 uur na gebruik.

Inhoud: Orange Care - Hair Remover Spray

Artikelnummer 8717931726566
Merk Bekend van TV
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten € 5,49 (gratis vanaf € 50,00)
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend