Login of maak een account om punten te verdienen.
 • Gratis bezorging bij €50 of meer

 • ssl beveiliging

 • Al meer dan 100.000 klanten

  Orange Care - Hair Remover Spray

  Meer afbeeldingen

  Orange Care - Hair Remover Spray

  Beschikbaarheid: In voorraad

  You could receive 5 Punten for writing a review and/or rating this product.

  De haarverwijderingsspray van Orange Care is geschikt voor alle lichaamsdelen (benen, oksels, etc) en waarborgt een snelle en doeltreffende ontharing in slechts enkele minuten. 

  Je ontvangt 9 Punten voor het aanschaffen van dit product

  € 15,85

  Special Price € 9,55

  OF
  Beschrijving

  Details

  Orange Care - Hair Remover Spray

  Haargroeivertragende spray voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid. De haarverwijderingsspray van Orange Care is geschikt voor alle lichaamsdelen (benen, oksels, etc) en waarborgt een snelle en doeltreffende ontharing in slechts enkele minuten. De resultaten zullen u verbazen en het zachte parfum zorgt voor een aangename geur tijdens de ontharing. Bovendien vertraagt het langdurige gebruik van dit product de groei van ongewenst haar.


  Gebruiksaanwijzing:Breng voorzichtig een dikke lotion aan om het ongewenste haar volledig te bedekken. Niet inwrijven, laat 5 minuten inwerken en poel af met lauw water. Als het haar niet loskomt, laat de lotion dan wat langer inwerken tot maximaal10 minuten. Gebruik desgewenst een washandje, maar geen zeep! Houd het doosje gesloten wanneer u het product niet gebruikt.
  Langdurig of vaak herhaald contact met de huid kan bij sommige personen allergische reacties veroorzaken. Bevat thioglycolaat, Gebruik niet op een geïrriteerde, verbrande, gezwollen of gebarsten huid of huid die in het verleden een nadelige reactie op haarverwijderingslotions heeft gehad. Gebruik niet in de buurt van uw ogen, in uw neus of oren of op moedervlekken, tepels, perianale of genitale zones, Indien uw huid tijdens gebruik irritatie of overgevoeligheid vertoont, verwijder dan onmiddellijk het product en spoel af met koud water. Spoel bij contact met de ogen onmiddellijk overvloedig met lauw water, verwijder contactlenzen en blijf minstens 15 minuten overvloedig spoelen met water en raadpleeg een arts en toon deze verpakking. Het is verboden te zonnen of te zwemmen tot 24 uur na gebruik.

  Inhoud: Orange Care - Hair Remover Spray

  Extra informatie

  Extra informatie

  Merk Bekend van TV
  Voorraad Op voorraad
  Levertijd 1-2 werkdagen
  Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
  Brievenbuspost Nee
  Gebruiksaanwijziging Nee
  Retour informatie Klik hier voor meer informatie
  Mag het Retour? Ja indien ongeopend
  Beoordelen
  Vertel ons wat je van dit product vindt