Orange Care Corrigerende Pleisters - Contour Patch 14 stuks

Van € 23,21

Special Price € 17,88

23% korting

OF
  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?

De Orange Care Contour Patch is een nieuw en innovatief product voor het definiëren en verstevigen van de huid en om de contouren te verbeteren.

  Als u dit product koopt dan krijgt u 17 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Orange Care Corrigerende Pleisters - Contour Patch 14 stuks 

De Orange Care Contour Patch is een nieuw en innovatief product voor het definiëren en verstevigen van de huid en om de contouren te verbeteren. Het helpt overtollige en ongewenste cellulitis te verwijderen. Het bevat het Iso-Slim Complex, een klinisch bewezen ingrediënt.
 
Gebruik:
Zorg voor een schone, droge huid zonder haartjes. Breng een Contour Patch aan op de arm, dij, buik, grote bilspier of ander lichaamsdeel dat u wilt verstevigen, in vorm wilt brengen of definiëren of waar u cellulitis wilt verwijderen. Vervang de patch elke 24 uur door een nieuwe en breng hem steeds op een andere plek aan. Breng voor de aangeraden duur van 3-4 weken een of twee patches per dag aan. Herhaal dit proces tot u het gewenste esthetische doel hebt bereikt.
 
Waarschuwing:
Volg dit programma niet zonder de goedkeuring of begeleiding van uw medische beroepsbeoefenaar als u een medische behandeling ondergaat of medicatie krijgt voor een gezondheidsprobleem. Stop het gebruik als er irritatie optreedt. Buiten bereik van kinderen houden. Bewaren op een droge en koele plek. Niet gebruiken op een geïrriteerde of beschadigde huid.

Inhoud: Orange Care Corrigerende Pleisters - Contour Patch 14 stuks

Artikelnummer 8719128642284
Merk Bekend van TV
Verzendkosten €4,95
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info