Orange Care - Blue Pill (10stuks)

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Orange Care - Blue Pill (10stuks)

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk

De originele Blue Pill nu in Nederland vrij verkrijgbaar! Geen ander lustopwekkend middel is de laatste tijd zo vaak in het nieuws geweest als de Blue Pill. 

  Je ontvangt 8 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Orange Care - Blue Pill (10stuks)

De originele Blue Pill nu in Nederland vrij verkrijgbaar! Geen ander lustopwekkend middel is de laatste tijd zo vaak in het nieuws geweest als de Blue Pill. Samengesteld uit 100% natuurlijke, zorgvuldig geheimgehouden ingredienten, langdurig uitgetest op talrijke liefdeskoppels. Deze opzienbarende pil, die als geen ander erotische verlangens en seksuele gevoelens opwekt bij zowel mannen als vrouwen, is thans ook in Europa vrij verkrijgbaar, dus zonder doktersvoorschrift.

De Blue Pill is volkomen veilig en heeft geen interactie met andere medicatie. In doordrukstrip met 10 tabletten van 100 mg. Voor mannen en vrouwen. De Blue Pill is het eerste middel dat, zowel bij de man als bij de vrouw heftige reacties oproept. Het effect van deze pil laat zich lastig beschrijven, maar komt des te beter tot z’n recht binnen de muren van uw slaapkamer.
Gebruiksaanwijzing: De voorgeschreven dosis bedraagt 1 pil van 100 milligram, in te nemen ca 1 uur tevoren. Wanneer resultaat uitblijft kunt u gedurende een aaneengesloten periode van 10 dagen elke dag een tablet nemen om resultaat te stimuleren. Na deze periode van 10 dagen gebruikt u dan weer 1 pil van 100 milligram ca 1 uur tevoren. Wie een te sterk effect ervaart, kan de dosis verminderen tot een halve pil. Ingevolge de privacynormen mag een Blue Pill uitsluitend met de toestemming van een gebruiker worden ingenomen. Wordt neutraal verpakt en verzonden.

Inhoud: Orange Care - Blue Pill (10stuks)

Artikelnummer 8717931726580
Merk Bekend van TV
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend