Login of maak een account om punten te verdienen.
 • Gratis bezorging bij €50 of meer

 • ssl beveiliging

 • Al meer dan 100.000 klanten

  Orange Care - Blue Pill (10stuks)

  Meer afbeeldingen

  Orange Care - Blue Pill (10stuks)

  Beschikbaarheid: In voorraad

  You could receive 5 Punten for writing a review and/or rating this product.

  De originele Blue Pill nu in Nederland vrij verkrijgbaar! Geen ander lustopwekkend middel is de laatste tijd zo vaak in het nieuws geweest als de Blue Pill. 

  Je ontvangt 8 Punten voor het aanschaffen van dit product

  € 19,95

  Special Price € 8,75

  OF
  Beschrijving

  Details

  Orange Care - Blue Pill (10stuks)

  De originele Blue Pill nu in Nederland vrij verkrijgbaar! Geen ander lustopwekkend middel is de laatste tijd zo vaak in het nieuws geweest als de Blue Pill. Samengesteld uit 100% natuurlijke, zorgvuldig geheimgehouden ingredienten, langdurig uitgetest op talrijke liefdeskoppels. Deze opzienbarende pil, die als geen ander erotische verlangens en seksuele gevoelens opwekt bij zowel mannen als vrouwen, is thans ook in Europa vrij verkrijgbaar, dus zonder doktersvoorschrift.

  De Blue Pill is volkomen veilig en heeft geen interactie met andere medicatie. In doordrukstrip met 10 tabletten van 100 mg. Voor mannen en vrouwen. De Blue Pill is het eerste middel dat, zowel bij de man als bij de vrouw heftige reacties oproept. Het effect van deze pil laat zich lastig beschrijven, maar komt des te beter tot z’n recht binnen de muren van uw slaapkamer.
  Gebruiksaanwijzing: De voorgeschreven dosis bedraagt 1 pil van 100 milligram, in te nemen ca 1 uur tevoren. Wanneer resultaat uitblijft kunt u gedurende een aaneengesloten periode van 10 dagen elke dag een tablet nemen om resultaat te stimuleren. Na deze periode van 10 dagen gebruikt u dan weer 1 pil van 100 milligram ca 1 uur tevoren. Wie een te sterk effect ervaart, kan de dosis verminderen tot een halve pil. Ingevolge de privacynormen mag een Blue Pill uitsluitend met de toestemming van een gebruiker worden ingenomen. Wordt neutraal verpakt en verzonden.

  Inhoud: Orange Care - Blue Pill (10stuks)

  Extra informatie

  Extra informatie

  Merk Bekend van TV
  Voorraad Op voorraad
  Levertijd Op werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden.
  Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
  Brievenbuspost Nee
  Gebruiksaanwijziging Nee
  Retour informatie Klik hier voor meer informatie
  Mag het Retour? Ja indien ongeopend
  Beoordelen
  Vertel ons wat je van dit product vindt