Oral-B Elektrische Tandenborstel - Pro5800 met Bluetooth

gratis verzending

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Oral-B Elektrische Tandenborstel - Pro5800 met Bluetooth

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €60,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?

De Oral-B Elektrische Tandenborstel PRO 5800 SmartSeries elektrische tandenborstel met Bluetooth is de eerste van zijn soort ter wereld met Bluetooth verbinding Bluetooth-communicatie koppelt de borstel aan de Oral-B App voor realtime begeleiding tijdens het poetsen die door uw tandarts aangepast kan worden.

  Als u dit product koopt dan krijgt u 179 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Oral-B Elektrische Tandenborstel - Pro5800 met Bluetooth

De Oral-B Elektrische Tandenborstel PRO 5800 SmartSeries elektrische tandenborstel met Bluetooth is de eerste van zijn soort ter wereld met Bluetooth verbinding Bluetooth-communicatie koppelt de borstel aan de Oral-B App voor realtime begeleiding tijdens het poetsen die door uw tandarts aangepast kan worden. Ontvang ook gerichte zorg door middel van persoonlijke tandverzorging zodat aan uw specifieke behoeften op het gebied van mondverzorging wordt voldaan. Het op professionele reinigingsinstrumenten geïnspireerde ontwerp van de CrossAction tandenborstelkop omvat elke tand met borstelharen die onder een hoek van 16 graden zijn geplaatst en de 3D-reinigingsactie oscilleert, roteert en pulseert om zo tot 100% meer tandplak los te maken en te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel. De poetsdruksensor licht op als u te hard drukt om de schadelijke gevolgen van te hard poetsen te voorkomen en er zijn 4 functies: Dagelijkse reiniging,

Tandvleesverzorging, Gevoelige tanden en Whitening, daarbij heeft deze tandenborstel een timer om u gedurende de aanbevolen twee minuten te laten poetsen. Deze verpakking bevat een gratis draadloze SmartGuide. Bovendien wordt deze elektrische tandenborstel aangeboden door Oral-B, het merk dat het meest door tandartsen wereldwijd wordt gebruikt.

- De eerste elektrische tandenborstel van dit soort ter wereld met Bluetooth-communicatie tussen borstel en smartphone
- Verwijdert tot 100% meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel
- Poetstechniek: 3D technologie, Superieure 3D-reiniging trilt, roteert en pulseert om zo tot 100% meer tandplak los te maken en te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel.
- Bluetooth 4.0-technologie maakt contact met de Oral-B App en biedt realtime begeleiding tijdens het poetsen die door de tandarts aangepast kan worden. Ontvang ook gerichte zorg door middel van persoonlijke tandverzorging zodat aan je specifieke behoeften op het gebied van mondverzorging wordt voldaan.
- Elektrische Tandenborstel, aantal poetsstanden: 4: Dagelijkse reiniging, Tandvleesverzorging, Gevoelige tanden en Whitening
- Met Bluetooth, reisetui, poetsdruksensor en een gratis draadloze SmartGuide

Inhoud: Oral-B Elektrische Tandenborstel - Pro5800 met Bluetooth

Artikelnummer 4210201125082
Merk Oral B
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info