Oral-B Elektrische Tandenborstel - Pro 2000

gratis verzending

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 2-5 werkdagen

Van € 119,00

Special Price € 77,95

34% korting

OF
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk

De Oral-B PRO 2000 elektrische tandenborstel met CrossAction is geïnspireerd op professionele reinigingsinstrumenten en levert een superieur resultaat in vergelijking met manuele tandenborstels.

  Je ontvangt 76 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Oral-B Elektrische Tandenborstel - Pro 2000

De Oral-B PRO 2000 elektrische tandenborstel met CrossAction is geïnspireerd op professionele reinigingsinstrumenten en levert een superieur resultaat in vergelijking met manuele tandenborstels. De CrossAction-borstelharen staan in een dynamische hoek van 16 graden waardoor er moeiteloos meer tandplak wordt verwijderd dan met een normale tandenborstel. De vorm van de borstelkop van de Oral-B CrossAction tandenborstel heeft speciaal ontworpen borstelharen voor optimale dekking van de tanden. Als de kleur van de opzetborstel tot halverwege is verkleurd dan moet u een nieuwe opzetborstel er op zetten, dit om goed te kunnen blijven poetsen. 

De Oral-B PRO 2000 elektrische tandenborstel met 3D-technologie heeft 2 handige functies: 
1. Dagelijkse reiniging: Stand voor dagelijks gebruik met 2 minuten poetstijd.
2. Tandvleesverzorging-stand: Voor effectieve stimulering en massage van tandvlees.

Alle volgende Oral-B opzetborstels kunnen gebruikt worden in combinatie met de Oral-B PRO 2000 elektrische tandenborstel: FlossAction, 3D White, Precision Clean, Sensitive Clean, Trizone en Power Tip.  Een volledig opgeladen Oral-B PRO 2000 elektrische tandenborstel kan bij normaal gebruik tot 7 dagen gebruikt worden. Om ervoor te zorgen dat de batterij de maximale capaciteit behoudt, moet u hem helemaal leeg laten gaan voor hem weer op de oplader te plaatsen. Doe dit minimaal eens per half jaar voor het beste resultaat.

Producteigenschappen

- Het 3D-reinigingssysteem oscilleert, roteert en pulseert om meer tandplak te verwijderen dan een manuele tandenborstel.
- Oplaadbare elektrische tandenborstel met 2 functies: Dagelijkse reiniging plus zichtbare druksensor en tandvleesverzorging. 
- De drievoudige poetsdruksensor licht op als u te veel druk uitoefent, de timer geeft de door tandartsen aanbevolen poetstijd van 2 minuten aan.

Inhoud: Oral-B Elektrische Tandenborstel - Pro 2000

Merk Oral B
Voorraad Op voorraad
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend