Omron M6 Comfort Bovenarm Bloeddrukmeter

gratis verzending

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Omron M6 Comfort Bovenarm Bloeddrukmeter

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?
  Als u dit product koopt dan krijgt u 79 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Omron M6 Comfort Bovenarm Bloeddrukmeter 

De volautomatische Omron bloedrukmeter M6 Comfort heeft een eenvoudige eenknopsbediening. De meter is voorzien van een groot display voor een makkelijke aflezing van bloeddrukwaarden en hartslag.

- Volautomatische bovenarm bloeddrukmeter
- 2 x 100 + gemiddelde
- Comfortabel voorgevormd manchet M/L ( 22 - 42 cm )
- Klinisch gevalideerd

De Omron M-6 Comfort lijkt op zijn naamgenoot M-6 maar biedt, zoals de naam al zegt, iets meer comfort. Dat uit zich vooral in een fijne, voorgevormde manchet met dubbele maat, Medium/Large. Deze manchet is geschikt voor een bovenarmomtrek van 22 - 42 centimeter. De manchet is gemakkelijk aan te brengen aan de arm (zowel links als rechts). Zorg er voor dat de manchet ongeveer 1 tot 2 centimeter boven de elleboog stevig om de bovenarm wordt geplaatst en dat er geen kleding in de weg zit, er moet contact zijn met de huid. Voor de juiste pasvorm: de wijsvinger moet nog tussen de manchet en de bovenarm kunnen komen. Bij tweemaal daags gebruik gaat de manchet 3 jaar mee.
Deze Omron bloeddrukmeter is een volautomatische meter. Op een duidelijke en snelle manier meet de bloeddrukmeter de bloeddruk en de hartslag. Een heel belangrijk onderdeel van de bloeddrukmeting is het hanteren van de juiste oppompdruk. Omron maakt gebruik van de IntelliSense technologie: dat is de toepassing van de modernste electronica om te bereiken dat de manchet van de bloeddrukmeter tot precies de juiste druk wordt opgepompt. Onnodig hoog oppompen vergt veel tijd en is bovendien onaangenaam of zelfs pijnlijk. De Omron M6 Comfort heeft 2 x 100 + gemiddelde geheugenplaatsen zodat u altijd de vorige metingen bij de hand heeft. De metingen worden bovendien voorzien van de datum en tijd zodat er helemaal geen pen en papier meer bij te pas komt.

Regelmatig zelf de bloeddruk meten is voor iedereen aan te raden, ongeacht de gezondheidstoestand. Een hoge bloeddruk is namelijk niet altijd merkbaar! Zowel een te lage als een te hoge bloeddruk kunnen gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Neem, als u thuis regelmatig een te lage of hoge bloeddruk meet, altijd contact op met een arts. Het zelf meten staat niet gelijk aan een medische behandeling. Bij vragen over het meten van uw bloeddruk kunt u altijd in overleg met de huisarts een plan opstellen voor de thuismetingen. Neem in dat geval de Omron bloeddruk meter mee naar het spreekuur.

De Omron M6 Comfort is klinisch gevalideerd volgens de standaard van de ESH (European Society of Hypertension) en de BHS (British Hypertension Society).

NB. De Omron M6 Comfort wordt geleverd met een speciaal voorgevormd manchet, maat M/L. Hierdoor zijn de 'standaard' manchetten van Omron niet geschikt voor deze bloeddrukmeter.

Artikelnummer 4015672104549
Merk Omron
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info

Omron M6 Comfort Bovenarm Bloeddrukmeter

  2 item(s)

tevrede klant

"zeer gebruik vriendelijk "

Beoordeling door parajump / (Geplaatst op 12-12-2017)

Zeer tevreden klant

"Snelle en correcte levering.
Fijn toestel , zeer gemakkelijk in gebruik. Vergezeld van een duidelijke gebruikershandleiding"

Beoordeling door Silvain / (Geplaatst op 28-08-2017)