Login of maak een account om punten te verdienen.
 • Gratis bezorging bij €50 of meer

 • ssl beveiliging

 • Al meer dan 100.000 klanten

  Omron M6 Comfort Bovenarm Bloeddrukmeter

  Meer afbeeldingen

  Omron M6 Comfort Bovenarm Bloeddrukmeter

  Beschikbaarheid: In voorraad

  You could receive 5 Punten for writing a review and/or rating this product.
  Bestel uw Omron M6 Comfort Bovenarm Bloeddrukmeter bij Voordeeldrogisterij voor € 109,95
  Je ontvangt 63 Punten voor het aanschaffen van dit product

  € 109,95

  Special Price € 65,00

  OF
  Beschrijving

  Details

  Omron M6 Comfort Bovenarm Bloeddrukmeter 

  De volautomatische Omron bloedrukmeter M6 Comfort heeft een eenvoudige eenknopsbediening. De meter is voorzien van een groot display voor een makkelijke aflezing van bloeddrukwaarden en hartslag.

  - Volautomatische bovenarm bloeddrukmeter
  - 2 x 100 + gemiddelde
  - Comfortabel voorgevormd manchet M/L ( 22 - 42 cm )
  - Klinisch gevalideerd

  De Omron M-6 Comfort lijkt op zijn naamgenoot M-6 maar biedt, zoals de naam al zegt, iets meer comfort. Dat uit zich vooral in een fijne, voorgevormde manchet met dubbele maat, Medium/Large. Deze manchet is geschikt voor een bovenarmomtrek van 22 - 42 centimeter. De manchet is gemakkelijk aan te brengen aan de arm (zowel links als rechts). Zorg er voor dat de manchet ongeveer 1 tot 2 centimeter boven de elleboog stevig om de bovenarm wordt geplaatst en dat er geen kleding in de weg zit, er moet contact zijn met de huid. Voor de juiste pasvorm: de wijsvinger moet nog tussen de manchet en de bovenarm kunnen komen. Bij tweemaal daags gebruik gaat de manchet 3 jaar mee.
  Deze Omron bloeddrukmeter is een volautomatische meter. Op een duidelijke en snelle manier meet de bloeddrukmeter de bloeddruk en de hartslag. Een heel belangrijk onderdeel van de bloeddrukmeting is het hanteren van de juiste oppompdruk. Omron maakt gebruik van de IntelliSense technologie: dat is de toepassing van de modernste electronica om te bereiken dat de manchet van de bloeddrukmeter tot precies de juiste druk wordt opgepompt. Onnodig hoog oppompen vergt veel tijd en is bovendien onaangenaam of zelfs pijnlijk. De Omron M6 Comfort heeft 2 x 100 + gemiddelde geheugenplaatsen zodat u altijd de vorige metingen bij de hand heeft. De metingen worden bovendien voorzien van de datum en tijd zodat er helemaal geen pen en papier meer bij te pas komt.

  Regelmatig zelf de bloeddruk meten is voor iedereen aan te raden, ongeacht de gezondheidstoestand. Een hoge bloeddruk is namelijk niet altijd merkbaar! Zowel een te lage als een te hoge bloeddruk kunnen gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Neem, als u thuis regelmatig een te lage of hoge bloeddruk meet, altijd contact op met een arts. Het zelf meten staat niet gelijk aan een medische behandeling. Bij vragen over het meten van uw bloeddruk kunt u altijd in overleg met de huisarts een plan opstellen voor de thuismetingen. Neem in dat geval de Omron bloeddruk meter mee naar het spreekuur.

  De Omron M6 Comfort is klinisch gevalideerd volgens de standaard van de ESH (European Society of Hypertension) en de BHS (British Hypertension Society).

  NB. De Omron M6 Comfort wordt geleverd met een speciaal voorgevormd manchet, maat M/L. Hierdoor zijn de 'standaard' manchetten van Omron niet geschikt voor deze bloeddrukmeter.

  Extra informatie

  Extra informatie

  Merk Omron
  Voorraad Op voorraad
  Levertijd Op werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden.
  Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
  Brievenbuspost Nee
  Gebruiksaanwijziging Ja
  Retour informatie Klik hier voor meer informatie
  Mag het Retour? Ja indien ongeopend
  Beoordelen
  Vertel ons wat je van dit product vindt