Obsidian Fitness - Fitnessapparaat

gratis verzending

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 2-5 werkdagen

Van € 78,95

Special Price € 63,95

19% korting

OF
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Ruim 100.000 tevreden klanten
 • Altijd korting op heel veel artikelen
 • Aangesloten bij Webshop keurmerk

De workouts van Obsidian zijn anders dan andere workouts. Naast dat u met Obisidian al uw spieren tegelijkertijd traint, maakt deze workout gebruik van de trainingsmethode van topschaatsers. 

  Je ontvangt 62 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Obsidian Fitness - Fitnessapparaat

Bent u klaar voor een geheel vernieuwende, unieke trainingsmethode die gebaseerd is op de succesvolle workouts van verschillende topschaatsers? Begin dan met Obsidian!

De workouts van Obsidian zijn anders dan andere workouts. Naast dat u met Obisidian al uw spieren tegelijkertijd traint, maakt deze workout gebruik van de trainingsmethode van topschaatsers. Stap op het Obsidian Board en ga aan de slag met verschillende leuke oefeningen, waarbij u over het Obsidian Board glijdt. U traint meteen, zonder al te veel moeite, de belangrijkste spiergroepen en alle spieren hieromheen. Hoe meer spieren u in deze gebieden zult opbouwen, hoe meer vet u zult verliezen. Dus zeg maar gedag tegen dat flubberige buikje, hangende kipfiletjes en trillerige bovenbenen, want met Obsidian Fitness gaat u vet omzetten in strakke spiermassa.

Het grootste geheim van Obsidian is het afterburn effect. Dit betekent dat u zelfs na de workout calorieën blijft verbranden en spiermassa blijft opbouwen, vooral bij de spieren die voor het eerst bent gaan trainen.

En Obsidian blijft leuk, want waar het sporten in de sportschool vaak eenzijdig en saai is doet u bij Obsedian wel 100 verschillende full-body workout oefeningen.

Met behulp van 3 workout DVD's zult u iedere keer naar de juiste workout worden begeleid. Daarnaast zullen de professionele instructeurs u door de workouts slepen, alsof ze uw eigen personal trainers zijn. Samen met hen slaat u de weg in naar het gedroomde lichaam. Ga aan de slag, verbrand vet en bouw spiermassa op met Obsidian!

Naast de 3 standaard DVD's en het Obsidian Board ontvangt u tijdelijk Obsidian Slide Booties en de Obsidian Mitts. Hiermee haalt u alles uit uw Obsidian Workouts.

U ontvangt:

 • 3 Basis Workout DVD's
  • Beginner DVD
  • Pure Cardio
  • Crazy Abs
 • Obsidian Slide Board
 • Obsidian Slide Booties
 • Obsidian Mitts

Inhoud: Obsidian Fitness - Fitnessapparaat

Artikelnummer 8500200031368
Merk Bekend van TV
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend