Nozovent Neusbeugel Voor Snurkers - Medium 1 Stuk

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Nozovent Neusbeugel Voor Snurkers - Medium 1 Stuk

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?

Nozovent  verwijdt de neusgaten zodanig dat de ademhaling door de mond niet meer noodzakelijk is. Op deze manier beïnvloedt de beugel het snurkgedrag positief. 

  Als u dit product koopt dan krijgt u 7 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Nozovent Neusbeugel Voor Snurkers - Medium 1 Stuk

Hoe werkt Nozovent.
Verbetert de ademhaling door de neus! De werking van Nozovent  is gebaseerd op het vergroten van de luchtstroom door de neus. Dit is belangrijk omdat ademhalen door de neus beter is dan door de mond. De neus reinigt, verwarmt en bevochtigt de ingeademde lucht. Inademen door de mond betekent dat de verontreinigde lucht direct door de mond in de longen komt, wat kan leiden tot een droge mond en hoesten. Nozovent  verwijdt de neus, waardoor de neustoegankelijkheid aanzienlijk wordt verhoogd.
Bij sporters is gebleken dat de stijging van de bloeddruk aanmerkelijk lager is dankzij de verwijde neus. Tijdens het slapen verhoogt de Nozovent  de luchtstroom door de neus met 50%. Voor snurkers kan het een uitkomst zijn, omdat door de verhoogde toevoer van de lucht door de neus het snurken afneemt.

Nozovent  en snurken
Eén van de meest voorkomende redenen van snurken is een gebrek aan voldoende luchttoevoer door de neus waardoor er met de mond geademd wordt. Hierdoor ontstaat een trilling van het zachte deel van het gehemelte, wat het zagende geluid veroorzaakt en in de volksmond snurken genoemd wordt. Nozovent  verwijdt de neusgaten zodanig dat de ademhaling door de mond niet meer noodzakelijk is. Op deze manier beïnvloedt de beugel het snurkgedrag positief. Onderzoek heeft uitgewezen dat de beugel het snurken aanzienlijk vermindert. Partners van de proefpersonen waren zeer enthousiast over het resultaat. De beugel is ontwikkeld en langdurig getest op 50 proefpersonen aan de Universiteit van Götenburg. Bij ruim 80% van de proefpersonen was het snurken aanzienlijk verminderd, evenals klachten van een droge keel en mond. Bovendien was men beter uitgerust!

Gebruikersinstructies
Breng de uiteinden naar elkaar toe en plaats in elk neusgat één vleugel van de Nozovent  met de lange zijde naar vorenwijzend. De beugel is vervaardigd van een hypoallergeen silicone die geen beschadiging of irritatie aan het neusslijmvlies kan aanbrengen. De Nozovent  is schoon te maken met lauw water en zeep.

- Oplossing Tegen Snurken
- Voor extra lucht
- Goede werking, medisch vastgelegd
- Gaat twee maanden mee
- Prijzen incl BTW en verzendkosten!
- Dit product past door de brievenbus, u hoeft dus niet thuis te zijn!

 
Inhoud: Nozovent Neusbeugel Voor Snurkers - Medium 1 Stuk
Artikelnummer 7350089130314
Merk Nozovent
Verzendkosten € 5,95 (gratis vanaf €50)
Brievenbuspost Ja
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info