Douchegel voor de gevoelige huid

Sorteer 2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Douchegel voor de gevoelige huid

Douchegel voor gevoelige huid

De gevoelige huid is dun en fijn van structuur en kwetsbaar omdat de gevoeligheidsdrempel laag ligt. Normale weersomstandigheden zoals zon, kou en wind kunnen al een gevoelige reactie uitlokken. Een gevoelige huid kan ook geirriteerd raken door bepaalde voedingsmiddelen. Om de kans op gevoelige reacties te verminderen bieden Sanex diverse douchegel varianten aan die zorgvuldig zijn samengesteld voor de gevoelige huid.

Sanex Douchegel Dermo Sensitive

Wind, zon en vervuiling eisen hun tol op de gevoelige huid. Wat heb je nodig? Een verzorgingsproduct dat het natuurlijke pH-evenwicht van je huid respecteert en je helpt je huid gezond te houden. Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en getest door dermatologen, helpt Sanex Dermo Sensitive de huid comfortabel, gehydrateerd en zacht te laten voelen. Het bevat lactoserum, een bestanddeel met veel melkeiwitten.

Sanex Douchegel Dermo Protector

Dat je een normale huid hebt, betekent niet dat je het niet hoeft te verzorgen. Je huid kan ook beschadigd raken door verkeerde zeep of water. Speciaal ontwikkeld voor de normale huid en getest door dermatologen, helpt Sanex Dermo Protector douchegel met dermo essentiële ingrediënten de natuurlijke weerstand van de huid te versterken en het beschermende karakter te behouden. Het resultaat: een beschermde en gehydrateerde huid waardoor je gezond kunt douchen.

Neutral showergel Sensitive Skin

Last van een gevoelige huid? Neutral douchegel is een doucheproduct dat vrij is van parfum en geeft ee milde verzorging aan de gevoelige huid. Daarnaast is het vrij van parabenen en kleurstof.

 

 

Douchegel voor de gevoelige huid

Minimal Price: 1,49 1.49