Nivea Bodymilk voor onder de douche

Sorteer 2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Nivea Bodymilk voor onder de douche

Nivea weet als geen ander dat hydratatie essentieel is voor het lichaam. Deze bodymilks breng je onder de douche, na het afspoelen van je douchegel aan, en ze trekken snel in. Je natte huid neemt de verzorgende formule die Amandel Olie bevat snel op en het resultaat is dat je huid zijdezacht aanvoelt. Daarnaast wordt je huid direct gehydrateerd en gevoed met de best mogelijke verzorging van Nivea. Dankzij deze bodymilks van Nivea voel jij gedurende de hele dag ultra fris aan en is je huid weer heerlijk zacht!

Bij VoordeelDrogisterij zijn de Nivea Bodymilk varianten tegen een zeer lage prijs te bestellen.

 

Nivea Bodymilk voor onder de douche

Minimal Price: 3,99 3.99