NasiVent tube tegen het snurken - Alle 4 de maten

Van € 29,49

Special Price € 22,69

23% korting

  • Koop 3 voor € 21,66 per stuk. en bespaar 5%
OF
  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €60,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?
NasiVent is een "IN NOSE" kunststof hulpmiddel ter behoud van het model van de Nostril (neusgat). Het bestaat uit twee pijpjes met een verbindingsstuk voor veilig inbrengen en het op zijn plaats houden.
  Als u dit product koopt dan krijgt u 22 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Nasivent neuspreider Maat S, M, L en XL

Hoe werkt Nasivent?

NasiVent is een "IN NOSE" kunststof hulpmiddel ter behoud van het model van de Nostril (neusgat). Het bestaat uit twee pijpjes met een verbindingsstuk voor veilig inbrengen en het op zijn plaats houden.

Het Materiaal is een supersofte samenstelling van PE (poly-ethyleen) en Silicon. 100% medisch zacht silicone, uiterst comfortabel en VEILIG voor dagelijks gebruik. Infectievrij (geen metalen of harde kunststoffen toegepast), duurzaam, onbreekbaar, gaat een leven lang mee.

NasiVent is veilig voor uw longen, aangezien negatieve stofdeeltjes hoger in de neus en de middelste neusschelpen uit de lucht worden gefilterd. Blijft zelfs in een natte neus als gevolg van allergie of verkoudheid op zijn plaats.

Ingebracht nemen de pijpjes het model van de neus aan, zonder de neus te vervormen of onder druk te zetten. Hierdoor wordt de juiste toepassing zonder irritatie, ook op langere termijn verkregen. (Door medisch onderzoek bevestigd)

Met slimme nose lock, een neusslot dat voorkomt dat de NASIVENT tijdens de slaap uit de neus glijdt. Vier maten voor de juiste pasvorm. Het materiaal verstijft en de vorm van de neusholte blijft behouden. Houdt de neus open en voorkomt ademen door de mond. Help hypertensie (hoge bloeddruk) te voorkomen (aanbevolen door KNO-artsen).

Eenmaal ingebracht, voelt u het dus niet zitten, terwijl u vrij kunt ademen, zonder verstopping en daardoor stopt met snurken.
In 50% van de gevallen werkt NasiVent optimaal, (het snurken stop geheel) terwijl het in 40% bij toepassing het snurken sterkt verminderd. (een natuurlijke lichte, niet irriterende, snurk blijft).

Aangezien iedere neus anders is, is NasiVent Tube verkrijgbaar in vier verschillende maten. “Niet goed, geld terug”-garantie. NasiVent is een geregistreerd merk van VHP; het product en ontwerp zijn door een octrooi beschermd.

Als beste beoordeeld door Amazon.de (Duitsland), wordt vergoed door Duitse zorgverzekeringen. (PZN #).

Getest door diverse KNO artsen

NasiVent is tijdens de ontwikkeling uitgebreid getest door Diverse KNO artsen, met allen een positief resultaat. NasiVent blijft de gehele nacht zitten en valt er niet uit, zonder kans op irritatie. Ook tijdens de slaap is er geen kans op het onbewust verwijderen, waardoor er weer een blokkade op kan treden. In de afgelopen 4,5 jaar zijn er over de miljoen in omloop. NasiVent wordt o.a. in ziekenhuizen toegepast bij patienten met snurk of problemen op gedeelde kamers.

Niet te vergelijken met andere producten

Dat snurken een maatschappelijk probleem aan het worden is hoeft geen betoog. Het slechte slapen door miljoenen mensen heeft ook zijn weerklank op de dag wanneer men onvoldoende is "opgeladen"! en een kort lontje. Rede dat er vele oplossingen worden aangeboden. Momenteel bestaat er op de markt geen concept, vergelijkbaar met NasiVent. Vele andere middelen op dit moment hebben sterke nadelen. Nadelen kunnen zijn irritatie door trekken, duwen of knijpen en er zijn zelfs middelen bij die de snurker wakker maken wanneer het snurken intreed. Dit hoeft verder geen betoog. Daarnaast zijn het over het algemeen dure oplossingen. Of zijn het wederkerende kosten zoals bij spay's en pleisters. Afgeronde onderzoeken door diverse onafhankelijke KNO artsen die u op deze site kunt lezen, geven een goede indruk waarom er bij andere middelen vraagtekens kunnen worden gezet. In vele gevallen heeft NasiVent zelfs operaties overbodig gemaakt.

Beter slapen

Door het snurken of lichte apneu kan het zijn dat de 3e en/of 4e "non" REM slaap niet of vaak niet wordt gehaald. Hierdoor onstaat een tekort aan herstelling van het lichaam en geest. Vermoeidheid ontstaat, concentratie verlies, irritatie, en daarmee een slecht humeur. (het korte lontje) Gebruik NasiVent elke dag en u voelt zich na drie tot vier weken weer als herboren!

Een Medisch product ter voorkoming van snurken door verstopping. Dit product werd ontwikkeld in samenwerking met KNO specialisten.

Is NasiVent Veilig?
Ja. Ook in de onderzoeken van de vele KNO artsen wordt aangegeven dat Nasivent zonder bijwerkingen wordt toegepast. De neus-slijm-huid in de nostril, ondervinden geen irritatie door gebruik van PE materiaal samenstelling en toepassingseffect.

Hoe lang kan ik Nasivent gebruiken?
NasiVent kunt u net zolang gebruiken al u wilt. Het heeft geen bijwerking, irriteert niet en gaat een leven lang mee.

 EAN: 3831073330025

Artikelnummer 3831073330025
Merk Nasivent
Verzendkosten € 5,95 (gratis vanaf €60)
Brievenbuspost Ja
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info