NasiVent neus spreider duo pak 10 mm (maat m)

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 1-3 werkdagen
€ 14,95
OF
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Sinds 2007 erkende webshop
Bestel uw NasiVent neus spreider duo pak 10 mm (maat m) bij Voordeeldrogisterij voor € 14,95
  Je ontvangt 14 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

NasiVent neus spreider duo pak 10 mm (maat M)

Productbeschrijving

NasiVent, een neusspreider die voor extra lucht tijdens het slapen zorgt.
Dé oplossing tegen snurken!

- Oplossing tegen snurken
- Inhoud 2 stuks
- 10 mm
- M ( Medium) Het meest gebruikte maat, geschikt voor de meeste neuzen.

U bestelt het tweede model van boven

nasivent

 

De NASIVENT Tube® geeft merkbaar extra lucht tijdens het slapen waardoor het snurken afneemt. NASIVENT Tube® bestaat uit twee aan elkaar verbonden flexibele buisjes. Deze buisjes houden de neusvleugels uit elkaar. Dit zonder verlies van comfort tijdens de nachtrust.

Door het gekozen materiaal, zijn irritaties aan de huid of van het slijmvlies zeer ongewoon. De NASIVENT Tube® is zacht, zeer elastisch, flexibel en afwasbaar. Het past zich goed aan aan de verschillende neusvormen en heeft daardoor een ideale pasvorm.

Vier argumenten voor NASIVENT Tube®:
1. Helpt in 84% van de gevallen
2. Getest en aangeraden door KNO artsen
3. Is comfortabel, irritatievrij en veilig, omdat er gebruik is gemaakt van medische zachte silicone
4. Valt tijdens de slaap NIET uit de neus

Hoe werkt Nasivent?
NasiVent is een "IN NOSE" kunstsof hulpmiddel ter behoud van het model van de Nostril (neusgat). Het bestaat uit twee pijpjes met een verbindingsstuk voor veilig inbrengen en het op zijn plaats houden. Het Materiaal is een supersofte samenstelling van PE (poly-ethyleen) en Silicon.

Door deze combinatie ontstaat een binnen stijfheid in combinatie met een soepele zachte wand die het gevoelige neus slijmvlies niet irriteert. Het is een medisch kunststof en toegelaten door de DIMDI (der Duitse Medicijn Controle) en de FDA. NasiVent werd in 1999 ontwikkeld door een Duitse Sport-arts. Het gaat hier om de NasiVent niet de FiniSnore!

Ingebracht nemen de pijpjes het model van de neus aan, zonder de neus te vervormen of onder druk te zetten. Hierdoor wordt de juiste toepassing zonder irritatie, ook op langere termijn verkregen. (Door medisch onderzoek bevestigd)

Eenmaal ingebracht, voelt u het dus niet zitten, terwijl u vrij kunt ademen, zonder verstopping en daardoor stopt met snurken.
In 50% van de gevallen werkt NasiVent optimaal, (het snurken stopt geheel) terwijl het in 40% bij toepassing het snurken sterkt verminderd. (een natuurlijke lichte, niet irriterende, snurk blijft).

Nasivent werd uitgebreid getest.
NasiVent is tijdens de ontwikkeling uitgebreid getest door Diverse KNO artsen, met allen een positief resultaat. Niet één melding met slechte of negatieve resultaten kwam terug. NasiVent blijft de gehele nacht zitten en valt er niet uit, zonder kans op irritatie. Ook tijdens de slaap is er geen kans op het onbewust verwijderen, waardoor er weer een blokkade op kan treden. In de afgelopen 4,5 jaar zijn er over de miljoen in omloop. NasiVent wordt o.a. in ziekenhuizen toegepast bij patiënten met snurk of problemen op gedeelde kamers.

Nasivent niet vergelijkbaar.
Dat snurken een maatschappelijk probleem aan het worden is hoeft geen betoog. Het slechte slapen door miljoenen mensen heeft ook zijn weerklank op de dag wanneer men onvoldoende is "opgeladen"! en een kort lontje. Rede dat er vele oplossingen worden aangeboden. Momenteel bestaat er op de markt geen concept, vergelijkbaar met NasiVent. Vele andere middelen op dit moment hebben sterke nadelen. Nadelen kunnen zijn irritatie door trekken, duwen of knijpen en er zijn zelfs middelen bij die de snurker wakker maken wanneer het snurken intreed. Dit hoeft verder geen betoog. Daarnaast zijn het over het algemeen dure oplossingen. Of zijn het wederkerende kosten zoals bij spay's en pleisters. Afgeronde onderzoeken door diverse onafhankelijke KNO artsen die u op deze site kunt lezen, geven een goede indruk waarom er bij andere middelen vraagtekens kunnen worden gezet. In vele gevallen heeft NasiVent zelfs operaties overbodig gemaakt.

Slecht slapen
Door het snurken of lichte apneu kan het zijn dat de 3e en/of 4e "non" REM slaap niet of vaak niet wordt gehaald. Hierdoor onstaat een tekort aan hestelling van het lichaam en geest. Vermoeidheid ontstaat, concentratie verlies, irritatie, en daarmee een slecht humeur. (het korte lontje) Gebruik NasiVent elke dag en u voelt zich na drie tot vier weken weer als herboren! Bye Bye Snore!

Een Medisch product ter voorkoming van snurken door verstopping. Dit product werd ontwikkeld in samenwerking met KNO specialisten.

Is NasiVent Veilig?
Ja. Ook in de onderzoeken van de vele KNO artsen wordt aangegeven dat Nasivent zonder bijwerkingen wordt toegepast. De neus-slijm-huid in de nostril, ondervinden geen irritatie door gebruik van PE materiaal samenstelling en toepassingseffect.

Hoe lang kan ik Nasivent gebruiken?
NasiVent kunt u net zolang gebruiken al u wilt. Het heeft geen bijwerking, irriteert niet en gaat een leven lang mee.

Let op hier geldt niet de niet goed geld terug actie!!

Let op: Om hygiënische reden kan dit product niet geretourneerd worden

Extra informatie

Merk Nasivent
Voorraad Op voorraad
Levertijd 1-3 werkdagen
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
Brievenbuspost Ja
Gebruiksaanwijziging Ja
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend