Login of maak een account om punten te verdienen.
 • Gratis bezorging bij €50 of meer

 • ssl beveiliging

 • Al meer dan 100.000 klanten

  Multidrug 10 CUP Test Urine + 8 Anti fraude tests

  Meer afbeeldingen

  Multidrug 10 CUP Test Urine + 8 Anti fraude tests

  Beschikbaarheid: In voorraad

  You could receive 5 Punten for writing a review and/or rating this product.
  Bestel uw Multidrug 10 CUP Test Urine + 8 Anti fraude tests bij Voordeeldrogisterij voor € 19,45
  Je ontvangt 19 Punten voor het aanschaffen van dit product
  € 19,45
  OF
  Beschrijving

  Details

  Multi 10 CUP Test Urine + 8 Anti fraude tests 1 test

  Met de nieuwe 10 CUP test, die door middel van urine test, kunt u testen op 10 verschillende soorten drugs. De ingebouwde fraude-controles (8 controles) zorgen ervoor dat er op geen enkele manier gemanipuleerd is met de afgegeven urine.

  De test is in staat om onderstaande drugs aan te tonen in urine:

  Drug(Afkorting)DrugGrensconcentratie
  AMP Amfetamine 1000 ng/ml
  BAR Barbituraten 200 ng/ml
  BZD / BZO Benzodiazepine 200 ng/ml
  COC Cocaïne/Benzoylecgonine 300 ng/ml
  MDMA XTC 500 ng/ml
  MET / MAMP Metamfetamine 500 ng/ml
  OXY Oxycodone 100 ng/ml
  OPI / MOR / MOP Opiaten/Morfine/Heroïne 300 ng/ml
  PCP Fencyclidine 25 ng/ml
  THC Marihuana, Hasj 50 ng/ml

  De test heeft een extra controlestrook voor de temperatuur. Daarnaast hoeft u geen exacte tijd bij te houden voor het beoordelen van de test. Het ingebouwde venster laat zien wanneer het resultaat van de test kan worden afgelezen. Daarbij wordt een maximale afleestijd aangegeven, waarna u de test niet meer mag beoordelen. Ook hiervoor zijn aparte vensters in de test aanwezig.

  De test is daarnaast voorzien van een extra controle strook voor temperatuur.

  De test kan op de volgende zeven parameters beoordeeld worden:

  Creatinine: In de urinen is normaal gesproken een constante hoeveelheid creatinine aanwezig. Dit kan schommelen naar dieet of leeftijd, maar over het algemeen kan worden aangenomen dat een niveau onder de 20 mg/dl verdacht is.

  Nitriet: Dit bestanddeel hoort normaal gesproken niet in urine voor te komen. Toch kan het voorkomen dat nitriet voorkomt, bijvoorbeeld bij urineweginfecties of een bacteriële besmetting. Wanneer de waarde boven 7.5 mg/dl komt, wordt dit beschouwd als verdacht.

  Glutaaraldehyde: Ook dit bestanddeel hoort geen onderdeel te zijn van de urine. Een uitzondering hierop kan voorkomen indien de testpersoon in ketose is, of afwijkingen in het metabolisme aanwezig zijn.

  pH: De pH van normale urine varieert tussen de 4.5 en de 8.0. Wanneer waarden onder de 4.0 of boven de 9.0 gemeten worden, is dit een aanwijzing voor fraudem et de afgegeven urine.

  SG (soortelijk gewicht - Specific Gravity): Normaal gesproken ligt de waarde van het SG in urine bij volwassenen tussen de 1.003 en de 1.030. Wanneer de waarde onder de 1.003 ligt, èn een afwijkend creatinineniveau wordt gedetecteerd, is het zeer waarschijnlijk dat er fraude met de urine is gepleegd.

  Chloor of bleekwater: Bij elke aanwezigheid van chloor of bleekwater (welke verkleuring dan ook op de test) is er 100% sprake van fraude. Chloor of bleekwater mag niet voorkomen in mensenlijke urine.

  PCC: Ook deze stof mag geen deel uitmaken van menselijke urine. Elke aanwezigheid van PCC (welke verkleuring dan ook op de test) duidt op fraude.

  De test is voorzien van een zeer uitgebreide Nederlandstalige bijsluiter en aparte bijsluiter voor het juist beoordelen van de extra anti fraude controles. Hiermee is het voor het eerst mogelijk om fraude bij een urine test met nagenoeg 100% zekerheid uit te sluiten.


  In de verpakking vindt u 1 test voor het testen op tien drugssoorten, en daarbij de fraude-check voor bovenstaande fraudemogelijkheden.

  Extra informatie

  Extra informatie

  Merk Testjezelf
  Voorraad Op voorraad
  Levertijd Op werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden.
  Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
  Brievenbuspost Nee
  Gebruiksaanwijziging Ja
  Retour informatie Klik hier voor meer informatie
  Mag het Retour? Ja indien ongeopend
  Beoordelen
  Vertel ons wat je van dit product vindt