Mr. Muscle Spray - 5 in 1 Bad-Totaal 500ml

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Mr. Muscle Spray - 5 in 1 Bad-Totaal 500ml

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk

Mr Muscle 5 in 1 Bad-Totaal is een geconcentreerde vloeibare reiniger met een handige spuitfles. Het is speciaal geformuleerd om het verwijderen van zeepresten en badkamervuil snel en effectief aan te pakken.

  Je ontvangt 1 Punt voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Mr. Muscle Spray - 5 in 1 Bad-Totaal 500ml

Mr Muscle 5 in 1 Bad-Totaal is een geconcentreerde vloeibare reiniger met een handige spuitfles. Het is speciaal geformuleerd om het verwijderen van zeepresten en badkamervuil snel en effectief aan te pakken. Het reinigt hygiënische en helpt kalkaanslag te voorkomen. Zo gaat het schoonmaken van de badkamer snel en doeltreffend.

Gebruik:

Draai de spuitknop op 'ON'. Spuit rechtstreeks op het oppervlak, waarbij u de spuitknop volledig indrukt. Veeg weg met een vochtige doek of spons, daarna afspoelen. Voor extra kracht op hardnekkige vlekken, 30 seconden in laten werken en daarna afvegen. Wanneer u klaar bent met schoonmaken, draai de spuitknop op 'OFF' en bewaar de  fles rechtopstaand.

Toepassing:

Mr Muscle Bad-Totaal is geschikt voor wastafels, tegels & kranen, douche & bad en het toilet. Elk langdurig contact met hout, aluminium, geverfde, geverniste of poreuze oppervlakten vermijden. Niet gebruiken op ruiten, spiegels, glaswerk en vergulde oppervlakten

Voorzorg:

Kijk op het etiket aan de achterkant van het product als u niet zeker weet of u het product wel kunt gebruiken voor de gewenste toepassing. Uit veiligheid, alleen gebruiken overeenkomstig met het doel en de gebruiksaanwijzing van het product. Buiten bereik van kinderen bewaren en bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. Spuitnevel niet inademen en uitsluitend op goed geventileerde plaatsten gebruiken. Zoals bij elk schoonmaakproduct, langdurig contact met de huid vermijden. Handen wassen en afdrogen na gebruik.

Inhoud: 500ml

Merk Mr Muscle
Voorraad Op voorraad
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend