Login of maak een account om punten te verdienen.
 • Gratis bezorging bij €50 of meer

 • ssl beveiliging

 • Al meer dan 100.000 klanten

  Mr. Muscle Spray - 5 in 1 Bad-Totaal 500ml

  Meer afbeeldingen

  Mr. Muscle Spray - 5 in 1 Bad-Totaal 500ml

  Beschikbaarheid: Niet in voorraad

  You could receive 5 Punten for writing a review and/or rating this product.

  Mr Muscle 5 in 1 Bad-Totaal is een geconcentreerde vloeibare reiniger met een handige spuitfles. Het is speciaal geformuleerd om het verwijderen van zeepresten en badkamervuil snel en effectief aan te pakken.

  Subscribe for a product alert

  Fill in your email address and receive a one time email alert when the product is available

  Je ontvangt 1 Punt voor het aanschaffen van dit product
  Beschrijving

  Details

  Mr. Muscle Spray - 5 in 1 Bad-Totaal 500ml

  Mr Muscle 5 in 1 Bad-Totaal is een geconcentreerde vloeibare reiniger met een handige spuitfles. Het is speciaal geformuleerd om het verwijderen van zeepresten en badkamervuil snel en effectief aan te pakken. Het reinigt hygiënische en helpt kalkaanslag te voorkomen. Zo gaat het schoonmaken van de badkamer snel en doeltreffend.

  Gebruik:

  Draai de spuitknop op 'ON'. Spuit rechtstreeks op het oppervlak, waarbij u de spuitknop volledig indrukt. Veeg weg met een vochtige doek of spons, daarna afspoelen. Voor extra kracht op hardnekkige vlekken, 30 seconden in laten werken en daarna afvegen. Wanneer u klaar bent met schoonmaken, draai de spuitknop op 'OFF' en bewaar de  fles rechtopstaand.

  Toepassing:

  Mr Muscle Bad-Totaal is geschikt voor wastafels, tegels & kranen, douche & bad en het toilet. Elk langdurig contact met hout, aluminium, geverfde, geverniste of poreuze oppervlakten vermijden. Niet gebruiken op ruiten, spiegels, glaswerk en vergulde oppervlakten

  Voorzorg:

  Kijk op het etiket aan de achterkant van het product als u niet zeker weet of u het product wel kunt gebruiken voor de gewenste toepassing. Uit veiligheid, alleen gebruiken overeenkomstig met het doel en de gebruiksaanwijzing van het product. Buiten bereik van kinderen bewaren en bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. Spuitnevel niet inademen en uitsluitend op goed geventileerde plaatsten gebruiken. Zoals bij elk schoonmaakproduct, langdurig contact met de huid vermijden. Handen wassen en afdrogen na gebruik.

  Inhoud: 500ml

  Extra informatie

  Extra informatie

  Merk Mr Muscle
  Voorraad Op voorraad
  Levertijd 1-2 werkdagen
  Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
  Brievenbuspost Nee
  Gebruiksaanwijziging Nee
  Retour informatie Klik hier voor meer informatie
  Mag het Retour? Ja indien ongeopend
  Beoordelen

  Ook verkrijgbaar

  1. Niet in voorraad

   Verdien 15 Punten
  Vertel ons wat je van dit product vindt